Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mojang ei aio sallia NFT:itä Minecraftissa.

Microsoftin omistama Mojang on ilmoittanut, etteivät NFT:t tule koskaan olemaan osa Minecraftia. Parhaillaan Minecraftin käyttöohjeistusta päivittävä studio halusi antaa lohkoketju-aiheesta tietoa jo nyt vastauksena yhteisön viimeaikaiseen palautteeseen. Mojang haluaa taata kaikille Minecraft-yhteisön jäsenille turvallisen ja inklusiivisen pelikokemuksen.

"Minecraftin käyttöohjeissa kerrotaan, miten palvelimen omistaja voi veloittaa käyttöoikeudesta ja että kaikilla pelaajilla pitäisi olla pääsy samoihin toimintoihin", Mojang kirjoittaa artikkelissaan.

Studio uskoo NFT:iden voivan luoda sellaisia rajallisuuden ja ulkopuolelle sulkemisen malleja, jotka ovat ristiriidassa ohjeistuksen ja koko Minecraftin hengen kanssa. Lohkoketjuteknologioiden integroiminen asiakas- ja palvelinsovelluksiin kielletään kokonaan. Myöskään pelisisältöä, kuten maailmoja, ulkoasuja tai muita modeja ei saa käyttää lohkoketjuteknologian avulla minkäänlaisen rahallisen hyödyn tavoittelemiseksi.

Kerättävien NFT:iden luominen, joita pelaajat voisivat ostaa tai ansaita, olisi vastoin Minecraftin luovan osallisuuden ja yhdessä pelaamisen arvoja.

"Se loisi skenaarion, jossa on vain niitä, joilla on ja niitä, joilla ei ole", Mojang toteaa.

"Keinotteleva hinnoittelu- ja sijoitusmentaliteetti NFT:iden ympärillä vie huomion pois pelin pelaamisesta ja rohkaisee voitontavoitteluun, mikä on mielestämme ristiriidassa pelaajiemme pitkän aikavälin ilon ja menestyksen kanssa."

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Studiot: