Hideo Kojiman vetovastuulla luotu Silent Hills -projekti sekä sen eräänlaisena demona julkaistu P.T. -kauhutuotos ovat valitettavasti historiaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niistä paljastuisi vielä jotain uutta.

P.T.:ssä pelaaja pistettiin tutkimaan asuntoa täynnä kauhua sekä pelottavia ääniä ja tapahtumia, mutta totuus on vieläkin aiemmin luultua hurjempi. Modaamisen saralla kunnostautunut Lance McDonald on kertonut Twitterissä onnistuneensa muokkaamaan tuotoksen kameraa, mikä paljastaa ylimääräisen kauhistuksen leijailemassa päähahmon takana.

Kun pelaaja löytää taskulampun, alkaa Lisa-niminen hahmo seuraamaan pelaajaa. Tarkempaa kuva- ja videomateriaalia voi katso oheisista twiiteistä. Mikäli upotus ei toimi, lähdelinkeistä pääsee twiitteihin käsiksi.

P.T.-nimikkeen oli alun alkaen tarkoitus toimia Silent Hills -pelin eräänlaisena demona, mutta Konami-studio pisti projektin yllättäen jäihin vuonna 2015. Pelin kuoppaamisen lisäksi myös P.T. poistettiin kauppapaikoilta, joten tätä nykyä kauhukokemusta ei ole mahdollista ladata omaan haltuun. Mikäli nimikkeen on siis ladannut itselleen, ei sitä kannata poistaa aivan noin vain.

Kirjaudu kommentoidaksesi