Modern Warfare 2:n lisäkartat toukokuussa PS3:lle ja PC:lle

Call of Duty: Modern Warfare 2:n ensimmäinen karttapaketti julkaistaan 5. toukokuuta PlayStation 3:lle. Stimulus Package ilmestyy päivää aikaisemmin PS3:lle Pohjois-Amerikassa ja PC:lle maailmanlaajuisesti.

Infinity Wardin Robert Bowling ilmoitti tiedot Twitterin välityksellä. Hintoja paketille ei vielä saatu, mutta Xbox 360:lla Stimulus Package maksaa 1200 Microsoft-pistettä, mikä kääntynee arviolta 14 euroksi.

Galleria: 

Kommentit

Ei kyllä iske, vaikka kiskurihinnan antaisi vielä anteeksi. Activision ulkoistanut IW:n perustajat, ajanut myös muun luovan johdon siinä perässä pihalle ja näin kenties onnistunut tuhoamaan jotain ainutkertaista. Ahneus paistaa nyt liiaksi läpi, jotta mukaan haluaisi vielä hypätä.

Ei jaksa kiinnostaa, kun Bad Company 2 ja MAG tarjoavat niin paljon parempaa verkkosotaa. En ole tainnut pelata MW2:ta pariin kuukauteen...

Periaate sotii myös täällä vastaan, muuta luultavasti liha on taas heikkoa 5.5... Tämä kun on kuitenkin yksi niistä erittäin harvoista peleistä, joka tulee laitettua konsoliin ympäri vuoden. On sitä huonomminkin rahat sijoitettu, varsinkin muutama päivä ennen tämän ilmestymistä wappumainingeissa.. :D

Taitaa jäädä myös täällä väliin. Toukokuussa tulee pari muuta todella kiinnostavaa peliä joten pistän rahani mielummin niihin.
Tosin jossain vaiheessa kun ei enää löydy mitään muutakaan pelattavaa ja mapit saa femmalla niin voin harkita niiden ostoa :)

Itse jätän myös ostamatta ihan periaatteesta, surullista että ylihintainen roska myy näinkin loistavasti.

Jos tulossa ois zombimoodi niin kyllä!! Mutta eipä taida tulla ei.... Perus multi on kuraa MW2:ssa..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi