Kuten tarkkasilmäisimmät joulukalenterin seuraajat havaitsivat, 13. luukun yhteydessä järjestettiin pienimuotoinen äänestys Modern Warfare 3:n ja Battlefield 3:n paremmuuden ratkaisemiseksi. Ylimääräisenä porkkanana vastaajien kesken arvottiin peleihin liittyviä t-paitoja.

Yhteensä järjestelmään kirjautui 46 vastausta.Tulos oli vähäiseksi jääneestä osallistujamäärästä huolimatta murskaava: jopa 78,3 % äänesti Battlefieldin puolesta, kun Infinity Wardin näkemys modernista sodankäynnistä joutui tyytymään 8,7 % äänisaaliseen. Rauhanlippua heilutteli 13 % vastaajista, joiden mielestä molemmat tarjoavat yhtä pätevää viihdettä.

Arvonnassa jaetaan ylimääräisenä bonuksena myös keräilyharvinaisuuden statusta nauttivia KonsoliFIN t-paitoja.Kaikki palkinnot toimitetaan tammikuussa. Arpaonni suosi seuraavia käyttäjiä.

Battlefield 3- ja KonsoliFIN-paidat
Miqwel
Hinin
SuicideBunny78
The_Akzu
KurkkuPiirasArttu
saimaannorppa
Vlume
Suburbanbody

Call of Duty: Modern Warfare 3- ja KonsoliFIN-paidat
kaasumies
Samee
Zousi
rioichi

KonsoliFIN-paidat
Allu0
Inkkari
Duffi
pasane
DiGiDiPiispa
benew
webber329
Jonddu
spraitti
Finalisoija

KonsoliFIN kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee voittajia. Mikäli arpaonni ei ollut myötä, vielä ehtii parin päivän ajan laittamaan uutta matoa koukkuun PlayStation-aiheisessa kilpailussa. Joulukalenterin muuhun tarjontaan pääsee kätevimmin tutustumaan täällä.

Galleria: 

Kommentit

Aah, kiitokset t-paidoista. Eihän tuo olekkaan kuin vasta kolmas KFIN-t-paita =) Siitäs sait WaLuigi, tasoissa ollaan!

Itse tuli äänestettyä sitä kolmatta vaihtoehtoa, koska neljättä eli "kumpikaan ei niin kauheasti kiinnosta ja 1943 on paras"-vaihtoehtoa ei ollut. Mutta kiitokset ja onnittelut myös muille paitojen saajille.

Yay! Olen salaa jo himoinnutkin tuota KFIN t-paitaa, onnittelut vielä muillekin onnekkaille.

Mihis kisaa mä osallistuinka ja millon voitan jotain?
PS: ikinä en oo mitää peliä voittanu :p

Taisit osallistua siihen Pleikkarikisaan, jos oikein muistan.

Voittomahdollisuuksista en osaa sanoa sen kummemmin, kun en ole nähin kilpailukomiteohin sen kummemmin osallistunut.

rioichi: noniin, kohta on jo joka viikonpäivälle :)

Onnea voittajille!

Heh, rioichi ei kohta enää muita vaatteita tarvitsekaan, kun olemme sivuston puolesta vaatettaneet kaverin.

Onnittelut meikäläisenkin puolesta jokaiselle paidan saaneelle!

No höh, en muistanut koko luukkua sen kummemmin lukea silloin kun se ilmestyi. Unohdin sitten myöhemminkin sen tehdä. Mutta nyt oikolukiessani tuota luukun tekstiä, en kyllä mielestäni huomannut mitään kilpailua? Hmh.

Noh, onnittelut voittajille!

Nyt Execta silmä käteen, siellähän tuo salamyhkäinen kilpailu kujeilee ennen otsikkoa "Yksinäisen sankarin matkat maailmaa pelastamassa". ;)

Onnea voittajille vielä kertaalleen!

Minulle vasta ensimmäinen KFIN t-paita... Voisitte alkaa jakelemaan KFIN housuja ettei tarvisi alasti kulkea kun on paita pesussa.

@ TeRm0z: Oho, olipas se piilotettu ovelasti sinne kuvan ja otsikon väliin. En hoksannut, että kappale vielä jatkui noiden kuvien jälkeen vaan siirryin suoraan seuraavan otsakkeen sisältöön. :P

Rioichi, ikävä tuottaa pettymys, mutta niitä on tällä hetkellä 4 kappaletta. Tosin kolme vielä muoveissa, mutta se on epäoleellinen seikka. :) Ensi vuodelle kehitysehdotuksena pitkähihaisia Kfin-t-paitoja, prkl. Tai huppareita. Tai boksereita.

Tai edes vähintään vuosikertapaita.

Ensimmäiset joululahjat tuli sitten täältä, aivan loistavaa. Kyllä nyt kelpaa kun saa oman konsolifin t-paidan. Ja vielä BF3 paita sen lisäksi, sweet!
Kiitoksia konsolifinin porukoille hienoista kilpailuista ja upeista lahjoista. <3

WaLuigi: Damn! No, mulla on tämänhetkiset paidoista molemmat käytössä joten minun harhaisessa ajatumaailmassa ollaan tasoissa.

Ja toivomuksena olisi, että parin vuoden sisään voisi pukeutua täysin Kfin-brändättyihin vaatteisiin...

Jes! Kiitos KonsoliFin, tätä on odotettu jo pitkään. :)

Kiitokset mahtavasta kilpailusta ja loistavista palkinnoista. Mukavaa kun sai keräilyharvinaisuuden bonuksena.

Mikäs kilpailu se oli missä oli kuvia jostain nähtävyyksistä?

@-Invincible-: PS3/Vita-kisahan se.

Olis pitäny osallistuu, mut taas jäi.
Tulos on varmaankin ihan oikea koska eihän MW3 menny 2:sta lähes yhtään eteenpäin, mutta silti yllättää toi BFn ylivoima. Olikohan taas kyseessä sama efekti kuin metacriticin sivuilla kun BF fanit ei jaksanu pelata omaa peliään vaan meni antamaan omalle pelilleen täydet pisteet ja sitten anto MW3lla ihan nollapisteet. Kohtuu lapsellista...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi