MotoGP 3 kiitämässä kohti julkaisua

MotoGP: Ultimate Racing Technology -sarja on tähän mennessä kahden osan verran riemastuttanut Xbox-pelaajia. THQ tuokin sarjan ystäville odotettuja uutisia paljastaessaan tietoja seuraavan osan sisältämästä uudesta pelimuodosta ja Live-tuen yksityiskohdista.

Ehkäpä suurin uudistus MotoGP 3:ssa on uusi Extreme-pelitila, joka on hakenut vaikutteita TT-tyylisistä katukilpailuista. Aitoihin katukilpailuihin pohjautuvat radat sijoittuvat 16 eri kohteeseen, aina Tokion neonvaloista Doningtonin maaseutumaisemaan. Uusien ratojen lisäksi tarjolla on myös laajempi pyörävalikoima 16 uuden pyörän johdolla. Aidoista pyöristä mallinnetut pyörät ovat tehoiltaan 600cc kilpureista aina 1200cc superpyöriin asti.

Moninpeliä varten MotoGP 3:lla on tarjota kolme uudistusta edellisestä osasta. "Embedded Mode" häivyttää yksinpelin ja verkkopelin eroja. Pelaaja voi ajaa halutessaan minkä tahansa yksinpelikauden kilpailuistaan verkossa. Ranking-järjestelmät pitävät huolen siitä, että pelaajille löytyy samantasoista vastusta.

Muista uudistuksista "Spectator Mode" päästää pelaajat sananmukaisesti katsomaan kilpailua sen sijaan, että odottaisivat pelin aulassa kisan päättymistä. "Commentator Mode" puolestaan mahdollistaa yhden katsojista ryhtyä selostajaksi. Aika näyttää miten selostuspuolta tullaan hyödyntämään verkkokilpailuissa ja löytyykö pelaajista uusia Kyllösiä ja kumppaneita. MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 ilmestyy kuluvan vuoden syksyllä ja siitä vastaa edelleen Climax, joka kehitti myös sarjan aiemmat osat.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi