Motorstorm-kehittäjät liittyvät Codemastersiin

Muun muassa MotorStormista ja DRIVECLUBista tunnettu Evolution Studios on löytänyt uuden kodin Codemasters-julkaisijan huomasta.

Codemastersin blogissa julkaistun tiedotteen mukaan tämä yhdistyminen kasvattaa Codemastersin kokemus- ja taitopohjaa, ja tekee näin firmasta johtavan kilpa-ajopelien tuottajan maailmassa. Tarkoituksena on pitää koko entinen Evolutionin tiimi yhdessä ja antaa heidän keskittyä uuden IP:n kehittämiseen.

Samassa siirrossa Evolution Studiosin Mick Hocking ottaa vastaan uuden tuotekehityksestä vastaavan johtajan tehtävät. Hocking itse kommentoi uutta nimitystään näin: "Studioillamme on yhteistä intohimo kilpa-ajoon, halu innovoida ja päättäväisyyttä luoda parhaat ajopelit ja markkinoiden suurin kilpa-ajoyhteisö. Odotan innolla työskentelemistä monien maailman parhaiden autopelikehittäjien kanssa, ja sekä uusien IP:iden kehittämistä."

Codemastersin portfoliosta löytyvät esimerkiksi DiRT, GRID, Micro Machines sekä tuoreimmat Formula One -pelit.

Kommentit

Kova rekryveto. Innolla odotetaan, mitä luovat Codemastersin kaartiin.

Jos joskus vielä saadaan uusi motorstorm se olisi todella mahtava juttu.

Sony taitaa omistaa MotorStorm-IP:n, joten jos niitä tulee lisää, niin asialla on eri studio. Ja Evolutionilla oli kyllä ihan omanlaistansa erityisosaamista tuollaisista rälläyspeleistä, joten ihan mikä tahansa tusinapuulaaki ei pystyisi samaa lopputulosta aikaansaamaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi