Uutisoimme aiemmin tänään, että Marsupilami tekee paluun videopelimuodossa. Saman voisi sanoa niin ikään sarjakuvissa ja animaatioissa nähdyistä Smurffi-hahmoista, joiden tähdittämä The Smurfs - Mission Vileaf -nimike on esitteillä uusissa kuvakaappauksissa.

Nimikkeen juonikuviot kertovat Gargamel-velhon luoneen pahan Vileaf-nimisen kasvin, jota vastaan taistelemaan lähdetään neljän smurffin voimin. Peli on 3D-toimintaseikkailu, jota voi pelailla yksin tai co-op-tyyliin moninpelinä. Traileria nimikkeestä ei vielä ole, joten tyytyminen on oheisiin uusiin kuvakaappauksiin.

Tuotos julkaistaan lokakuun 25. päivänä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja PC:lle. Kuten Marsupilami: Hoobadventuren, niin myös The Smurfs - Mission Vileafin julkaisee Microids, kun kehittäjänä häärii OSome Studio.

Smurffit ovat pieniä sinivärisiä olentoja, jotka belgialainen sarjakuvapiirtäjä Peyo kehitteli jo 1950-luvun lopulla. Hahmojen edesottamuksia on julkaistu Suomessa muffetien, strumffien sekä lopulta smurffien nimellä.

Kirjaudu kommentoidaksesi