Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

The Sims 4 saa pian uuden Vuokrakodit-laajennuksen, jonka myötä pelaajat pääsevät kokemaan vuokranantajan ilot ja surut.

Vuonna 2014 julkaistun The Sims 4:n viidennentoista suuren laajennuksen mukana tulee Kaakkois-Aasian kulttuurista inspiraationsa saanut Tomarang-niminen naapurusto. Erikoisuutena alueella on yötori, joka puhkeaa väriloistoon pimeyden laskeudettua naapuruston ylle.

Vuokratonteille pystyy rakentamaan esimerkiksi useita omakotitaloja tai vaikka yhden suuren rakennuksen, jonka jakaa useisiin, pienempiin asuntoihin. Maksimimäärä asuntoja on kuusi kappaletta, mutta määrää voi kasvattaa käyttämällä huijauskoodeja.

Vuokranantajan tehtäviin kuuluu muun muassa asuntojen kunnosta huolehtiminen eli rikkinäisten esineiden korjaaminen sekä rakennuksen siisteydestä huolehtiminen. Jos vuokranantaja jättää nämä asiat tekemättä, saattavat vihaiset vuokralaiset alkaa kapinoimaan.

Vuokranantajaksi ei ole pakko ryhtyä, vaan simit voivat myös vuokrata asunnon itselleen.

Naapureiden kanssa voi viettää aikaa erilaisissa kokoontumisissa. Jos ystävällismielinen suhtautuminen seinän takana asustaviin simeihin ei napostele, voivat uteliaat simit salakuunnella naapureiden keskusteluja tai vaikkapa murtautua heidän asuntoonsa nuuskimaan.

The Sims 4 Vuokrakodit julkaistaan 7. joulukuuta PC:lle, Playstation 4:lle, PlayStation 5:lle sekä Xbox Series X|S:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: