Naruto-animen ja hack-n-slash-pelien ystäville on tarjolla hyviä uutisia, sillä Naruto: Powerful Shippuden ja Code of Princess ovat kumpikin matkalla kohti eurooppalaisia 3DS-käsikonsoleita. Näistä tuotoksista ensimmäinen on saanut maaliskuisen julkaisupäivämäärän, kun taas jälkimmäinen on vasta saanut hyväksynnän Saksan ikärajajärjestöltä.

Sivusuuntaan etenevä mätkintä Naruto: Powerful Shippuden perustuu suositun japanilaisteoksen Rock Lee & His Ninja Pals -spin-offiin. Tuotoksen minikokoisina päähahmoina seikkailevat Naruto sekä Rock Lee, joilla kummallakin on oma tarinamuotoinen kampanjansa. Tarinapelimuodon lisäksi tarjolla on mahdollisuus päästä ottelemaan loputtomia vihollisvirtoja vastaan toisessa moodissa. Nimikkeen julkaisija Namco Bandai on kertonut pelin lyövän tiensä Eurooppaan päivämäärällä 8.3. Julkaisuajankohdan lisäksi ilmoille on päästetty upouusi englanninkielinen traileri, jonka voi katsoa tämän uutisen lopusta.

Code of Princess on yhdistelmä roolipelielementtejä sekä hack-n-slah-toimintaa. Hahmokatras ei ole sieltä perinteisimmästä päästä, sillä jääkaappipakastimen kokoista miekkaa heiluttavan päähahmon lisäksi ohjattavaksi saadaan zombietyttönen ja vihollisia kitaralla mätkivä keiju. Muilla markkina-alueilla ilmestynyt tuotos tukee moninpelaamista joko yhteistyössä muiden hahmojen kanssa tai muita vastaan taistellen. Tieto tuotoksen saapumisesta vanhalle mantereelle saatiin saksalaisen ikärajoista päättävän USK-järjestön sivuilta, joten minkäänlaista varmaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa. Amerikan markkinoita varten tehty traileri löytyy tämän linkin takaa.

Päivitetty 8.1. klo 10: Italialainen Wiitalia-sivusto uutisoi, että Code of Princess saapuu europelaajien hyppysiin vain ja ainoastaan digitaalisena versiona. Näin ollen peliin päästään käsiksi pelkästään 3DS:n eShopin kautta.

Galleria: 

Kommentit

Uih! Code of Princess! Olisikohan Ghostlight tämän merkittävän kulttuuriteon takana? Nyt jos joku uskaltaisi vielä tuoda Etrian Odyssey IV:n Euroopan markkinoille niin tämä setä pissisi hunajaa pitkälle tulevaan kesään (anteeksi). DS oli (tai siis yhä on) erinomainen JRPG-alusta ja on hienoa nähdä, että 3DS hitaasti mutta varmasti seuraa samoilla jalanjäljillä!

Uutista päivitetty! Prinsessan koodeja päästään hypistelemään vain eShopin kautta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi