Kehuja ja palkintoja keränneelle The Last of Us -pelille julkistettiin jatko-osa viimein viime viikolla. PlayStation Experience -tapahtumassa nähty ensitraileri ei kuitenkaan ollut ihka ensimmäinen kerta, kun nimikkeen materiaalia on nähty julkisesti.

The Last of Us pyörii paljolti laajaa tuhoa ihmiskunnalle aiheuttaneen viruksen ympärille. Naughty Dog -studio juhlisti syyskuussa päivää, jolloin pelissä kerrottiin viruksen alkaneen levitä, jakamalla oheisen taidekuvan internetin ihmeelliseen maailmaan. Taidepläjäys ei vielä silloin nostattanut moniakaan kulmakarvoja, mutta nyt siinä olevat elementit ovat tulleet vastaan The Last of Us Part II:n konseptitaiteessa sekä pelin ensimmäisellä trailerilla.

Kuvassa näkyvät koiperhoset sekä lehvästö nähdään tulevassa pelissä päähahmo-Ellien kädessä tatuointina. Voit tarkistaa asian ensitrailerista (klik) sekä alempaa pelitalon äskettäin jakamasta konseptitaiteesta.

The Last of Us Part II ilmestyy aikanaan PlayStation 4:lle, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä selvillä. Pelin hypejunaan voit nousta KonsoliFINin keskustelualueella.

Kirjaudu kommentoidaksesi