Naughty Dog -pelistudion entisten työntekijöiden perustama Steel Penny Games paljasti blogissaan työskentelevänsä Wiille julkaistavan Star Wars: The Force Unleashed II -version parissa. Pelin kehityksestä päävastuussa on Red Fly Studio, joka muistetaan mm. Mushroom Men: The Spore Warsista ja Wiin Ghostbusters: The Video Gamesta.

- The Force Unleashed 2 julkaistaan vain muutaman kuukauden kuluttua ja se näyttää muuten mahtavalta. Wii-versio, jossa autamme Red Fly Studiota, on täysin Wiille suunniteltu kokemus. Se toimii paremmin kuin useimmat muut Wiin nimikkeet, mutta näyttääkin paremmalta kuin monet muiden konsoleiden pelit, Steel Penny Gamesin Jason Hughes ylistää vuolaasti saavutuksiaan.

Hughes on suunnitellut kokonaan pelin kamerasysteemin. Yhtiökumppaninsa Jeff Everett puolestaan paiskii moninpelitilan parissa, joka Hughesin mukaan on yksistäänkin syvempi kokemus kuin useimmat Wiin pelit kokonaisuudessaan.

Galleria: 

Kommentit

\o/

Ensimmäinen osa oli Wiille parempi kuin 360-vastine. Wii-versio meni lävitse innoissaan, mutta 360 jäi kesken parin ekan tehtävän jälkeen. Niin paljon mukavampaa oli motella + nunnukalla!

Tosin eiköhän tämäkin tule napattua halvalla alelaarista tai käytettynä kuten molemmat ykkösetkin.

Hienoa että wiin versiota panostetaan tällälailla. Toivottavasti yleistyy.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi