Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kiinalainen verkkopalvelujätti NetEase on ostanut vähemmistöosuuden Quantic Dreamista. Yhtiöt eivät paljastaneet kaupan tarkempia yksityiskohtia.

NetEase kertoo tiedotteessaan, että se uskoo Quantic Dreamin kykyyn vastata yhtiön tarpeeseen ja kehittää edistyksellisiä seuraavan sukupolven teknologioita ja pelejä.

Quantic Dreamin toinen toimitusjohtaja David Cage luonnollisesti ylisti yhteistyön tuomia mahdollisuuksia VentureBeatin haastattelussa. Hänen mukaansa kiinalaisyhtiöltä saatava tuki tarkoittaa uusien työntekijöiden palkkaamista ja suurempaa panostusta tuleviin nimikkeisiin.

Toinen toimitusjohtaja Guillaume de Fondaumière puolestaan kertoi Varietylle, että studio haluaa jatkossa tehdä pelejä kaikille alustoille. Hän ei sulkenut pois mobiilijulkaisujen mahdollisuutta.

Ranskalaisstudio ehti kehittää yksinoikeuspelejä PlayStationille yli kymmenen vuoden ajan. Yhtiö tunnetaan tarinaan nojaavista teoksistaan, kuten Heavy Rainistä ja viime vuoden toukokuussa julkaistusta Detroit: Become Humanista. KonsoliFINin arviossa kehuttua seikkailua on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Tapaus on jo kolmas kerta reilun puolen vuoden aikana, kun NetEase on otsikoissa yhdessä länsimaisen pelitalon kanssa. Kesäkuussa yritys investoi Bungieen 100 miljoonaa dollaria tukeakseen uusien nimikkeiden työstämistä. Marraskuussa Blizzard puolestaan paljasti, että se kehittää NetEasen kanssa Diablo-sarjaan kuuluvaa mobiilipeliä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Studiot: 
Julkaisijat: