New Vegas -kehittäjä kiusoittelee uudella pelillä

Obsidian Entertainment on julkaissut kotisivuillaan kuvan, joka kiusoittelee yhtiön seuraavaa, vielä julkistamatonta roolipeliä. 

Kuvassa on jonkinlaisen käärmeen muodostama rengas, jonka sisällä on numero neljä. Tämän alla on vuoropuhelu:
"Mitä sanat tarkoittavat?"
"Eivät mitään. Eir Glanfathin valituslaulu on ääntä ilman muotoa, yksinäinen ääni, itkien surusta, koska sen pitää."

Kuvasta on tehty monia tulkintoja. Osa uskoon sen kiusoittelevan uutta Dungeon Siegeä, toiset toivovat Fallout 4:ä. Kuva voi mahdollisesti viitata myös 2010 julkistettuun, Ajan Pyörä (Wheel of Time) -romaaneihin perustuvaan peliin, jonka kehityksessä Obsidian on ollut mukana.

Obsidian kehittää tällä hetkellä "The Stick of Truth" - lisänimellä varustettua South Park -lisenssipeliä, joka ilmestyy kauppojen hyllyille ensi maaliskuussa.

Galleria: 

Kommentit

"Jonkinlainen käärme" = Ouroboros.

""Jonkinlainen käärme" = Ouroboros."

Itse huomasin täysin saman.

Kyllä tämä omaan nenään haisee kovasti Ajan pyörältä

Tuskin se Fallout 4 ainakaan on. Eiköhän sen hoida Bethesda itse. Itse toivon että se olisi joku action-rpg tyyliin Fallout kuitenkin. EI mitään miekkaa ja magiaa ja Skyrimiä! :)

Lähinnä nuo Fallout 4 ja DS 4 veikkaukset ovat lähteneet tuosta nelosesta liikkeelle, mutta sekin näyttäisi paljastuneen laskuriksi. Hyvällä tuurilla olemme perjantaina viisaampia.

Villeimmät huhut liittyvät Baldurs Gate 3:seen ja täysin uuteen Norski mytologiaan sijoittuvaan peliin.

Kyllä nuo sivun kirjoitukset tuntuisivat kovasti juuri viittaavan miekkaan ja magiaan, niin tai näin odotuslistallehan tuo menee heti, koska Obsidian.

http://www.obsidianent.com/

Itseasiassa numero on muuttunut Kakkoseksi ja teksti vaihtunut!!!

"Kyllä nuo sivun kirjoitukset tuntuisivat kovasti juuri viittaavan miekkaan ja magiaan..."

Noh sehän on se about suosituin sub-genre, mutta itse tykkään ampua enkä huitoa miekalla tai lähetellä jotain loitsuja kuten Harry Potter. ;) Tehkää nyt semmonen peli jossa maailma on tuhoutunut ja se on täynnä mutantteja ja hirvityksiä ja sitten on hylättyjä tehtaita ja.. Hups.

Numero on nyt 1.

"This world wants to drag us down, it does. It made you a watcher. No one asks for that. And the weight, that guilt they want to hang around my neck, you don't have to carry it one more step. You think they won't let you rest, but it's not up to them. It never was."

Ja tuli mieleen, että Ajan Pyörän symbolihan on käärme, joka syö häntäänsä. Ehkä olemme huomenna viisaampia.

Onneksi ei ole Fallout, jos sekoittaisivat siihenkin noita helvetin kummallisia Falagrath Shaglo-bal-grudg -nimiä, niin tulisi ruumiita melkonen läjä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi