EA Sports paljasti jääkiekkopelisarjansa tämän vuoden painoksen ominaisuudet yöllä Suomen aikaan järjestetyn NHL Awards -palkintogaalan yhteydessä. Kannessa seisoo kunnianosoituksia tilaisuudessa kahminut Connor McDavid.

NHL 18:n pääteemana on monipuolisempi mailankäsittely niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Monet viime sukupolven versioista tutut kikkailumahdollisuudet palaavat peliin. Kynäilyjä voi ihmetellä uutisen lopussa olevasta uudesta trailerista.

NHL Threes saapuu puolestaan täydentämään pelimuotojen valikoimaa. Maalivahdista ja kolmesta kenttäpelaajasta koostuvat joukkueet ottavat toisistaan mittaa tavallista vauhdikkaammissa ja yksinkertaisimmissa merkeissä. Pelimuoto tulee sisältämään yksinpelikampanjan, jossa etenemällä voi ansaita itselleen muun muassa uusia logoja ja pelaajia. Höntsäily onnistuu myös verkossa, ja joukkueensa voi halutessaan koota samalta sohvalla istuvista kavereista. Kehittäjät lupaavat mittelöiden taustalle humoristista selostusta.

Seuratilassa pelaajille tarjotaan mahdollisuus nostaa virtuaalisen NHL:n joukkuemäärä 32:een. Samalla pääsee käymään läpi myös laajennusvarauksen Vegas Golden Knightsin viimeöistä esimerkkiä seuraten.

Heinäkuun 25. päivä alkavaan beetatestiin voi ilmoittautua pelin verkkosivuilla, joilla on lisäksi luettavissa yksityiskohtaiset kuvaukset kaikista uudistuksista.

NHL 18 julkaistaan 15. syyskuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi