EA Sports julkisti NHL-pelisarjansa seuraavan painoksen viimeöisessä NHL Awards -palkintogaalassa Las Vegasissa.

Frostbite-pelimoottorin perään haikailleet pelaajat jäivät nuolemaan näppejään, kun suurimpina myyntivaltteina esiteltiin NHL Ones -pelimuoto sekä uudistettu luistelujärjestelmä.

Uudessa pelimuodossa kolme pelaajaa ottaa toisistaan mittaa järven jäällä neljän minuutin mittaisissa otteluissa. Suorituksista palkitaan pelin sisäisellä valuutalla, jota voi käyttää vaatteiden ja varusteiden hankkimiseen.

Ulkojäillä pääsee pelaamaan myös EASHL:ää, NHL Threesiä, perinteisiä pikapelejä sekä Pro-Amiä, jonka yksityiskohdat jäivät vielä hämärän peittoon.

Luistelumekaniikka on puolestaan uudistettu Real Player Motion Tech -animaatiojärjestelmää hyödyntäen, mikä mahdollistaa kehittäjien mukaan autenttisemmalta näyttävän liikehdinnän, paremman ohjaustuntuman sekä sujuvammat haltuunotot. Sama tekniikka oli käytössä jo FIFA 18:ssa ja UFC 3:ssa.

Pelin verkkosivuille listaamiensa ominaisuuksien lisäksi EA Sports kertoi Polygonille Franchise- ja Be a Pro -pelimuotojen uudistuksista.

Toimitusjohtajaa leikkivät voivat jatkossa palkata yksittäisiä pelaajatarkkailijoita, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Scoutatuista tulokkaista saa aiempaa syvällisempiä raportteja, kun taas täysin vaille huomiota jätetyistä yksilöistä ei paljasteta mitään, ennen kuin heillä on ottelu tai kaksi vyöllään pelaajan hallitsemassa organisaatiossa.

Be a Pro taas lainaa FIFA-sarjalta järjestelmän, jossa virtuaalista kiekkoilijaansa voi kehittää käyttämällä kykypisteitä haluamiinsa ominaisuuksiin.

NHL 19 julkaistaan 14. syyskuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Kansikuvapelaajan kunnian sai tällä kertaa Nashville Predatorsin puolustaja P.K. Subban.

Kirjaudu kommentoidaksesi