Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitetty 28.1. klo 21:50: Nintendo on julkaissut Nikkein uutisoimaa artikkelia koskevan tiedotteen, jossa kiistetään pelijätin aikomukset tuoda minipelejä matkapuhelimiin. Lehden uutinen sisältää Nintendon mukaan yhtiön toimitusjohtaja Satoru Iwatan aiempien lehdistötilaisuuksien puheita, jotka liittyvät konsolivalmistajan haluun käyttää älypuhelimia omien yhtiön tuotteiden markkinointiin. Tämä torstaina sijoittaville pidettävän tiedotustilaisuuden sisältöä ei varmisteta suuntaan tai toiseen.

Japanilainen Nikkei-sanomalehti kertoo verkkosivuillansa, että Nintendo on siirtymässä matkapuhelinten maailmaan tänä vuonna. Tekstin mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole yksinkertaisesti Marion, Pokémonien, Zeldan ja kumppanien siirtäminen matkapuhelinpeleiksi, vaan kyseessä on enemmänkin tapa markkinoida konsolijätin nimikkeitä sen omilla pelialustoilla.

Lehden tietojen mukaan Nintendo haluaa käyttää älypuhelimia tapana markkinoida tulevia ja jo myyntiin saapuneita pelejään entistä suuremmalle yleisölle esimerkiksi videoiden muodossa, kenties oman app-sovelluksensa kautta. Tiedon lisäksi tarjolle kaavaillaan eräänlaisia minipelejä, jotka antavat mobiilipelaajien päästä käsiksi kokeiluversioihin Nintendon omilta alustoilta löytyvistä tuotoksista. Näiden demojen tarkoituksena on antaa puhelinpelaajille pieni maistiainen Mario-talon nimikkeistä tuomatta kuitenkaan kyseisiä tuotoksia kännyköille.

Nikkei ei vielä vahvista mobiilialustoja, joiden varalle suunnitelmia on tehty. Tekstin mukaan japanilaisjätin kaavailema sisältö olisi ainakin tällä haavaa ilmaista, eikä minkään sortin maksuja olla vielä aikeissa ottaa käyttöön.

Syytä on kuitenkin muistaa, että kyseisiä suunnitelmia ei ole vielä vahvistettu Nintendon suunnasta. Nikkei väittää kuitenkin, että pelijätti pitää torstaina sijoittajilleen tiedotustilaisuuden, jossa suunnitelmat kerrotaan tarkemmin.

Galleria: 

Kommentit

Update: Nintendon on kiistänyt uutisen

"Nintendo has said to GameSpot that it has "no plans" to offer mini-games on smartphone devices."

http://www.gamespot.com/articles/nintendo-looking-to-bring-mini-games-to...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi