Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tänään on torstaipäivä, päivä joka muistetaan Nintendon latauspalvelujen täydentymisestä. Tällä kertaa tarjolla on kauan odotettua Raymania, Zeldaa, Disneytä ja vaikeita ninjahaasteita.

The Legend of Zelda - Se ihkaensimmäinen Zelda-sarjan peli laskeutuu tällä päivämäärällä Wii U:n virtuaalikonsolille. NES-klassikko on toki tarjolla jo Wiin ja 3DS:n kauppapaikoilla.

Rayman Legends - Raajattoman sankarin tasoloikka ilmestyy pitkän odottelun jälkeen Wii U:lle. Pelattavaa löytyy tavanomaisempien tasoloikkakenttien ja rytmipelimäisten musiikkipläjäysten muodoissa. Wii U -version erikoisuutena on mahdollisuus ohjata Murfy-hahmoa ohjaimen kosketusnäytön avustuksella. Julkaisutraileri.

Disney Planes - Vain Nintendon alustoille lentävä Disney-hahmoja vilisevä lentelypeli saapuu Wii U:lle ja 3DS:lle. Pelattavaa riittää yksinpelissä, vain Wii U –versiolle saapuvassa kaksinpelissä ja minipeleissä. Traileri.

Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos - Haastavan pelisarjan kakkososa NES-konsolilta on viikon ainoa uusi/vanha tuttavuus 3DS:n virtuaalikonsolissa. Pikatallennusmahdollisuuden mukanaan tuovassa nimikkeessä pelaaja voi luoda itselleen varjoklooneja, jotka toistavat pääosassa toimivan Ryu Hayabusan liikkeitä.

My Western Horse 3D – Kustomoitavia hevosia, erilaisia varusteita ja kolme turnausta voitettavaksi. Niistä on 3DS:n uusin hevostelu tehty.

Treasure Hunter X - Jo helmikuussa 2011 amerikkalaispelaajia viihdyttänyt puzzletoiminta saapuu tällä viikolla DSiWareen. Erilaisiin luolastoihin lähdetään aarteiden keräämisen ja tätä kautta naisten sydämien voittamisen vuoksi.

Ohessa tarjottimella koko tarjonta hintatietoinensa.

3DS Virtual Console
The Legend of Zelda (4,99€)

Wii U eShop
Rayman Legends (44,99€)
Disney Planes (39,99€)

3DS Virtual Console
Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos (4,99€)

3DS eShop
Disney Planes (29,99€)
My Western Horse 3D (39,99€)

DSiWare
Treasure Hunter X (200 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi