Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo: 3DS suojattu paremmin piratismilta kuin DS tai Wii

Nintendon mukaan piratismi on vähentymässä. Näin ainakin mikäli uskomme Nintendo UK:n tuotepäällikkö James Honeywellin puheita. Hän epäilee piratismin kukoistuskauden olevan ohi ja että jatkossa tullaan näkemään uusia sääntöjä maailmanlaajuisesti laittoman kopionnin estämiseksi.

"Ihmiset ovat tietoisia, että videopelit, musiikki ja elokuvat tukevat suuresti kunkin maan taloutta. Heidän on varmistettava, että näitä asioita ryhdytään suojelemaan."

Nintendo UK:n toimitusjohtaja David Yarnton ei väitä vastaan ja samalla hän toteaa, että viime aikoina on jaettu tuntuvia tuomioita tekijänoikeusrikkomuksista, joiden pitäisi toimia ennakkotapauksina, ettei samanlainen toiminta jatkossa olisi kannattavaa. Yartonin mukaan Nintendon kohta julkaistavan 3DS-käsikonsolin pitäisi olla vastustuskykyisempi piratismia vastaan kuin Wii tai DS, jotka kumpikin ovat auenneet piraattien käyttöön.

"Emme voi paljastaa teknisiä yksityiskohtia, mutta lienee tarpeetonta sanoa, että 3DS on yksi parhaista laitteistamme tällä osa-alueella."

Yarton kertoo myös, että Nintendolla ollaan ajan myötä opittu yrittämään asioiden parantamista turvallisuuden ja suojauksen sarallla. Tämä panostus pätee hänen mukaansa niin Nintendon omiin tuotoksiin kuin kolmannen osapuolen tuottamiin peleihin.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi