Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo 64:lle julkaistaan uutta vanhaa pelattavaa yli 15 vuoden hiljaiselon jälkeen, kiitos innokkaiden joukkorahoittajien.

Piko Interactive tuo 40 Winks -tasoloikan Nintendon 64-bittiselle konsolille, pelikasetteineen ja koteloineen kaikkineen. Kyseessä ei ole täysin uusi ajatus, sillä GT Interactiven kehittelemä nimike oli määrä tuoda laitteelle jo vuoden 1999 paikkeilla.

Peli julkaistiin PlayStationille, mutta Nintendo 64 -versio peruttiin osana Infogramesin päätöstä ostaa talousvaikeuksista kärsinyt GT Interactive -studio.

Projekti on jo saavuttanut 20 000 dollarin tavoitteensa, mikä mahdollistaa itse pelin valmistamisen. Mikäli pätäkkää saadaan kasattua vielä lisää, ovat 40 Winks -teemainen peliohjain ja jopa Dreamcast-versio mahdollisuuksien rajoissa.

40 Winks on toiminnallinen tasoloikka, jossa pelaajat ohjastavat sisaruksia Ruff ja Tumble. Seikkailun edetessä tarjolla on monia minipelejä sekä mahdollisuus muuntautua vaikkapa ninjaksi tai monsteriksi. Nintendo 64 -versioon kaavaillaan kahden pelaajan yhteistyötilaa, jota PlayStation-versiossa ei aikanaan nähty.

Kickstarter-rahankeruu päättyy 14.3. Lisätietoja voi lukea lähdelinkin kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi