Nintendo antoi mielipiteensä Revolutionin tekniikasta

Nintendon Amerikan osasto on saanut Nintendo-faneilta lukuisia sähköposteja koskien huhuttuja Revolutionin speksejä. Pelaajien eri reaktioiden pohjalta Amerikan osasto on koostanut vastauksen, jonka pitäisi selventää tarkemmin Revolutionin ideologiaa. Seuraavassa vapaa käännös Nintendon faneille lähettämästä kirjeestä:

"Kilpailijamme uskovat, että seuraavan sukupolven pelaaminen on vain siirtymä teräväpiirtografiikkoihin. HD-grafiikka näyttää fantastiselta, mutta se maksaa. Loistaakseen teräväpiirtopelejä on pelattava teräväpiirtotelevisioilla, jotka eivät taasen ole halpoja. Teräväpiirtografiikoilla varustettujen pelien kehittäminen on kallista, koska ne on suunniteltava sekä normaaleja että korkeita resoluutioita silmällä pitäen. Lopulta kuluttajat maksavat kukkaroillaan kalliit kehityskulut. Lisäksi teräväpiirtografiikoilla varustettujen pelien pelaaminen tarvitsee alleen paljon RAM-muistia sekä kalliin näytönohjaimen, jotka molemmat tekevät laitteesta kohtuuttoman kalliin kuluttajalle.

Terävämmät grafiikat ovat ehdottomasti osa seuraavaa sukupolvea. Tiedämme, että Revolution-pelit näyttävät mahtavilta pelattiin niitä sitten tavallisilla tai teräväpiirtotelevisioilla. Onko se kuitenkin kaikki, mitä seuraavalla sukupolvella on annettavanaan? Meidän mielestämme terävämmät grafiikat pitäisi yhdistää uudenlaisen käyttöliittymän kanssa. Revolution-ohjain on siirtymä pois nykyisestä standardista, mutta se lisää peleihin interaktiivisuutta.

Uskomme pelikonsoliin, joka ei ainoastaan toimi nykyisen ja seuraavan sukupolven pelien kanssa, vaan myös tukee pelejä 20 vuoden ajalta. Uskomme lisäksi täydelliseen langattomaan verkkopelaamiseen, jonka voimme tarjota kaikille Revolutionin käyttäjille.

Nintendo on luonut virtaviivaisen ja pienikokoisen pelikonsolin, joka toimii todella lyhyillä latausajoilla ja on kehittäjille sekä helppo että nopea alusta. Lisäksi konsoli on todella helppokäyttöinen ja halpa. Olemme varmoja, että pelaajat tukevat täysin seuraavan sukupolven pelaamista, jota vain Nintendo voi tarjota. Heti kun olet saanut mahdollisuuden pelata pelejä Revolutionilla, uskomme sinun olevan samaa mieltä!

Nintendo of America"

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi