Nintendo ja Penny Arcade -tekijät yhteistyöhön

Nintendo on yhdistänyt voimansa suositun Penny Arcade -verkkosarjakuvan tekijöiden kanssa. Yhteistyön hedelminä syntyy viisiosainen Zelda-sarjakuva, jolla juhlistetaan The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelin julkaisua.

Sarjakuvan ensimmäinen osa on jo esitteillä pelisarjan verkkosivustolla, jonka linkki löytyy alempaa. Tulevien viikkojen tuotoksissa tavataan uudesta Skyward Swordista tuttuja hahmoja ja teemoja, jotka piirretään yhdistäen pelin ulkoasu verkkosarjakuvan tunnistettavaan tyyliin.

Penny Arcaden Mike Krahulik kertoo pelanneensa Super Nintendon The Legend of Zelda: A Link to the Pastia ensimmäistä kertaa 20 vuotta sitten, kun hän oli 14-vuotias. Hän pitää omien sanojensa mukaan pelisarjan parissa työskentelyä suuressa arvossa.

"Mahdollisuus työskennellä Nintendon kanssa Zelda-sarjakuvan luomiseksi ei ole ainoastaan uskomaton kunnia, vaan myös aivan kirjaimellisesti lapsuuden unelmien täyttymys."

Sarjakuvan ensimmäistä, vähätapahtumaista osaa pääsee tutkailemaan tästä linkistä (klik). Seuraava kuvatuotos saapuu luettavaksi ensi viikolla.

Wiin The Legend of Zelda: Skyward Sword ilmestyy Euroopassa myyntiin 18.11.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi