Nintendo NX:n konsolin massatuotantoa on lykätty pelijätin päätöksestä varustaa laite myös VR-ominaisuuksilla, selviää IT-lehti Digitimesin raportista.

Lehden saaman lähteen mukaan NX:n massatuotantoa on jouduttu lykkäämään vuoden 2017 puolelle. Alun perin konsolin laitetuotannon oli raportoitu käynnistyvän tämän vuoden puolivälillä. Syynä tuotannon viivästymiselle lienee raportin mukaan yhtiön halu varustaa konsolinsa virtuaalitodellisuutta tukevilla ominaisuuksilla. Kyseisen päätöksen on raportoitu johtuvan yhtiön tavoitteesta saada yliote tulevaisuudessa julkaistavien video- ja mobiilipelien välillä käytävästä kilpailusta. Myös Sonyn ja Microsoftin on huhuiltu julkaisevan nykykonsoleistaan tehokkaammat mallit VR-ominaisuuksia silmäillen.

Aiemmin NX:n oli vahvistettu ilmaantuvan kauppoihin aikaisintaan ensi vuoden maaliskuussa, mutta tällä erää konsolin julkaisupäivän sopii odottaa lykkääntyvän. Näillä näkymin laitteesta ei myöskään saada kuulla uutta tietoa kuluvan kuun E3-messuilla. Sen sijaan Nintendon voi kuitenkin odottaa tiedottavan lisää uutuuskonsolistaan myöhemmin vielä tämän vuoden aikana.

Kommentit

"ei saada myös" on huonoa suomea. "Ei myöskään saada...." parempaa! :)

Kiitti vinkistä. Korjattu ja paikattu. o/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi