Nintendo uusii Wii-ohjaimien rannehihnat

Nintendo on tarjoutunut vaihtamaan 3,2 miljoonan Wii-ohjaimen rannehihnat niiden katkeamisesta syntyneestä kohusta johtuen. Nintendo Britannian osasto kuitenkin vakuuttaa, että kyseessä ei ole valmistusvirhe ja että tuote on täysin turvallinen. Hihnojen vaihtamisella halutaankin vain antaa käyttäjille mielenrauha.

Britanniassa vaihtopalvelu käynnistyy ensi maanantaina, jolloin asiakkaat voivat alkaa pyytämään vaihtoa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Uusien hihnojen lähetykset alkavat 21. päivä joulukuuta. Suomen tilanteesta odotellaan lisätietoja.

Galleria: 

Kommentit

Eli sama rannenauha, mikä katkeaa uudestaan? :-/

...paksumpi.

haah aa :D

no joku voi vieläkin kämmätä siten, että ohjain ja rannehihna lipeää kädestä roikotettaessa wiimotea alaspäin ja se putoaa käynnissä olevaan blenderiin käyttäjän jalkojen juuressa. (Tosin yhellä radiokanvalla jenkeissä saivat itse blenderin melkein paskaksi, kun murskasivat wiimotea. Joutuivat lisäämään kokista ennen, kuin hajosi.)

Ei se pelkästään Britannian Nintendo ole, joka 3,2 miljoonaa hihnaa vaihtaa, vaan ihan Nintendo itsessään.

Tämä on hyvä uutinen, kumpa täällä suomessakin alkais tämä vaihto rumba.. Kaksi jo katkennetta hihnaa odotaa täällä.. Toinen meni yli innokkaalla pesiksen pelaajalle, toinen vähän sen jälkeen kun tein pienen testi nykäyksen paljon se hihna kestää, oikeasti en edes nykässyt kovasti niin napsahti poikki..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi