Nintendolla ei aikeita siirtyä pelkkään verkkojakeluun

Nintendolla ei ole aikeita siirtyä fyysisestä pelimediasta pelkästään verkkojakeluun. Nintendo Europen Laurent Fischer kertoo yhtiön jatkavan fyysisen pelimedian tukemista, koska suurin osa myynneistä tulee hänen mukaansa jatkossakin tapahtumaan tämän kautta.

"Emme ole koskaan nähneet minkäänlaista yhteyttä mobiilipelibisneksen kasvun ja normaalin ohjelmiston myyntien laskussa. Ne ovat kaksi erillistä markkina-aluetta, kaksi eri puheenaihetta. Emme ole löytäneet todisteita näiden kahden olevan yhteydessä toisiinsa."

Fischer myöntää, että ostajat lopulta päättävät asian. Kunnes ostajat osoittavat todellista kiinnostusta täysin digitaaliseen jakeluun, pitäytyy Nintendo nykyisissä fyysisissä jakelumenetelmissä. Hänen mukaansa käyttäjät lopulta ratkaisevat asian ja ihmiset, jotka puhuvat fyysisen median lopusta, eivät jaa samaa arkea suurimman osan kuluttajien kanssa.

Vaikka Nintendo ei siirrykään pelkkään verkkojakeluun, on yhtiöllä käytössä latauspalveluita, joiden uudesta sisällöstä KonsoliFin raportoi viikottain.

Galleria: 

Kommentit

Olisi hyvä jos olisi mahdollisuus ostaa pelit myös diginä, kun monen pelin kohdalla on siten ettei löydy kaupoista.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi