Pokémon Blue

Nintendolta läjäpäin Pokémon-uutisia

Nintendolla on ollut kerrottavaan Nintendo Direct -lähetyksensä yhteydessä runsaasti Pokémon-aiheista sisältöä.

Yhtiö on vahvistanut julkaisevansa lähes 20 vuotta sitten pelaajia hurmioittaneet Pokémon Blue,- Red,- ja Yellow -pelit 3DS:lle. Alun perin Gameboy-käsikonsolille julkaistut pelit tuodaan Virtual Console -latauspalveluun, josta ne ovat Nintendon Directin mukaan ladattavissa helmikuun 27. päivästä alkaen. Merkittävänä uutuutena pelaajat pystyvät vaihtelemaan langattomasti Pokémoneja keskenään, mikä ei ollut alkuperäisversioissa mahdollista.

Lähetyksen yhteydessä paljastettiin myös, että Japanissa 3DS:lle ilmestynyt Pokémon Super Mystery Dungeon suuntaa 19. helmikuuta eurooppalaisten pelaajien saataville. Lisäksi yhtiö on aikeissa tuoda ilmaiseksi pelattavan Pokémon Picrossin, jonka on määrä ilmaantua 3DS:lle vielä kuluvan vuoden joulukuussa.

Käsikonsolille julkaistavien nimikkeiden lisäksi Nintendo julkisti uutta pelikuvaa Wii U:lle saapuvasta Pokkén Tournamentista, jonka on määrä ilmestyä Euroopassa ensi kevään aikana. Uuden kuvamateriaalin ohessa tarjotaan katsaus niin pelin taisteluympäristöihin kuin myös uusiin hahmoihin. Euroopan julkaisun ensimmäiset versiokopiot saavat mukaansa Shadow Mewtwo -Amiibo-kortin, joka avaa heti pelattavaksi uuden Shadow Mewtwo -hahmon.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi