Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendon latauspalvelujen uutuuksissa kehuttu Chrono Trigger

Nintendon latauspalvelut täydentyvät jokaviikkoiseen tapaansa myös tällä viikolla.

Tämän viikon eniten huomiota keräävä julkaisu lienee aikoinaan Super Nintendolle julkaistu Chrono Trigger. Squaresoftin kehittämä roolipeli on kerännyt vuosien saatossa ylistystä useilta pelaajilta ja pelimedioilta. Pelissä seurataan Chronoa ja hänen matkan varrella kasvavaa seuruettaan heidän aikamatkatessaan niin tulevaisuuteen kuin menneisyyteenkin. Tämän klassikkopelin Virtual Console -julkaisun saa omakseen 900 pisteen hinnalla.

Ensimmäinen DSiWaren uusista nimikkeistä on toimintaroolipeli GO Series: Picdun. Tarkoituksena on taistella erilaisia vihulaisia vastaan luolastossa samalla selvittäen erilaisia puzzleja. DSiWareen ilmestyy myös Calculator, joka on nimensä mukaisesti laskin. Laskuja pääsee pyörittämään 135 mittayksikön avustuksella.

WiiWare pitää tällä kertaa väliviikkoa, eikä palvelu siis näin saa uusia nimikkeitä pelikirjastoonsa.

Virtual Console
Chrono Trigger (900 pistettä)

DSiWare
GO Series: Picdun (500 pistettä)
Calculator (200 pistettä)

Galleria: 

Kommentit

Oih, Chrono Trigger. Uteliaisuudesta olen halunnut koittaa peliä. Tosin DS -versio oli alunperin mielessä... kumpikohan on nyt sitten parempi valinta, alkuperäänen vai kannettava? Kannattaako Homebrew uhrata tuon tähden?

DS on kyllä kerännyt pölyä rehellisesti sanottuna....

Loistava lisäys jälleen virtual consoleen...VC on nyt keväällä pitkästä aikaa saanut laadukasta sisältöä: ensin FF III, nyt Chrono Trigger ja eiköhän Mega Man X kohta saavu myös euroopan shop channeliin.

Muggshotter: DS - versiossa on muutama lyhyt animevälivideo ja vähän päivitetty lokalisointia. Mutta tärkeempää on että energia/mp - laatikot yms. saa alemmalle näytölle, jolloin ylänäyttö vapautuu täysin pelimaisemille. Itse pidän DS-versioita aivan loistavana, mutta toki jos haluat isommalta näytöltä pelata niin VC - versio on varmaan myös loistava valinta.

Fuk jeah! krono trikkeri!!!11 Tätä olen odottanut pitkään.

Virtual Consolen versio näyttää olevan originaali SNES-versio, eikä näin sisällä Playstation- ja DS-versioiden ehostuksia.

Krono on paljaaltaankin aina hintansa väärti. Aina.

SNES-versio on yhä porttauksia parempi. Ei latausaikoja, alkuperäinen intro ja ei DS-version kaltaisia grindausluolastoja joista on pelille enemmän haittaa kuin hyötyä.

"grindausluolastoja joista on pelille enemmän haittaa kuin hyötyä."

Dimensional Vortex (toisin kuin Lost Sanctum) oli ihan kelvollinen; lyhyehkö ja nopeasti läpipelattu extra, eikä kyllä sisällä grindausta missään muodossa. Sieltä sai myös Robon parhaan aseen, joka tekee pelin lisäloppujen kalastelusta vielä piirun verran nopeampaa.

DS-versio on eittämättä pelin paras julkaisu, mutta eipä sillä suurta merkitystä ole, kumman version pelistä valitsee, kunhan vain pysyy kaukana hirvittävästä PSX (ja täten myös tulevasta PSN) -julkaisusta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi