Nintendon Miiverse tulee nettiselaimeesi

Wii U -konsolilta tuttu sosiaalinen palvelu Miiverse on nyt käytettävissä myös nettiselaimen kautta. Nyt käyttöön astuvassa beta-versiossa ei ole mahdollista käyttää kaikkia kotikonsolilta tuttuja toimintoja, mutta muiden pelaajien luoman sisällön koluaminen sekä niiden tykkääminen ja kommentointi on mahdollista. Käytettävissä on myös kevyempi mobiiliversio.

Miiverse on palvelu, jonka avulla pelaajat voivat kommunikoida muiden Wii U -käyttäjien kanssa. Palvelusta löytyy eri peleille ja konsolin muille sovelluksille omistettuja yhteisöjä, joihin pystyy jakamaan piirrettyjä kuvia, kuvakaappauksia omista pelisessioista, sekä tekstimuotoisia kommentteja. 

Nettiselain-Miiversestä uupuvat muun muassa kaverilistan ylläpito sekä täysin uusien kirjoitusten ja piirrosten lisääminen yhteisöihin. Palvelun täysi käyttäminen vaatii Nintendo Network ID -tunnuksia, jotka pystyy tällä hetkellä luomaan vain Wii U:n kautta. Verkkosivuston kautta voi silti ihmetellä ja kummastella pientä osaa suosituista yhteisöistä myös ilman tunnareita.

Miiversen maailmaan pääsee klikkaamalla tästä linkistä (klik). Mikäli yhden pelaajan ensikosketuksesta palvelussa haluaa lukaista lisää, voi silmät suunnata kohti tätä tammikuussa julkaistua artikkelia: Ensikosketus Miiversen ihmeelliseen maailmaan.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi