Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

NNirvistä ensimmäinen Vuoden Pelijournalisti

Pelit-lehden legendaarisesta Niko Nirvistä leivottiin tänään startanneen DigiExpon alkajaisiksi Vuoden Pelijournalisti 2012.

Nirvi sai kaikista äänistä yli neljänneksen (28%) ja oli yleisöäänestyksen ylivoimainen voittaja. Yli 25 vuotta pelijournalistina työskennellyt Nirvi välttelee julkisuutta, mutta on kynäillyt toinen toistaan hienompia peliarvosteluja ja mietelmiään viimeiset 20 vuotta Pelit-lehdessä ja sitä ennen Mikrobitti-lehdessä.

Toiseksi eniten ääniä (8,8%) sai omaperäisellä tyylillään MoonTV:n Gamer- ja Pelipoika-ohjelmia juontava Jarkko Grönberg. Kolmanneksi eniten ääniä (8,6%) sai Suomen elektronisen urheilun pioneerina ja SETT.fi-sivustolta tunnettu Teemu "Wabbit" Hiilinen.

Äänestäjiltä kysyttiin myös vaikuttaako pelijournalistien kirjoittamat jutut pelien hankintapäätökseen. Huikeat 82 prosenttia myönsi niiden vaikuttavan. Lisäksi äänestäjiltä kysyttiin montako peliä he ostavat vuodessa ja keskiarvoksi saatiin vakuuttavat 11 peliä vuodessa.

Ohessa kuva kissasta.

Galleria: 

Kommentit

Komea kissa.

Onnittelut Nirville! Niitä harvoja toimittajia joiden juttujen takia joutuu lehden käydä kaupasta hakemassa. Thomas Puha myös, kunhan vielä palaa takaisin toimittamaan.

Ei kyllä yllätä yhtään. Ihan ansaitusti meni NNirville, vaikka itse toki äänestin Paavia.

Kaikki onnittelevat Niko Nirviä, vaikka voittohan meni Niko Hirvelle: http://www.pelit.fi/image/media/svengaa-kuin-hirvi.jpg

Varmaan meni ainakin sillä tavalla oikeaan osoitteeseen, että mies on tehnyt aika pitkän päivätyön pelien parissa ja on pystynyt edes asteen olemaan pelihypen "ulkopuolella".

Puha on tehnyt saman ja ollut isossa roolissa isossa kuvassa (suhteet, kokemus, yms), mutta kirjoittajana mies on ollut aina keskinkertainen. Sori.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi