Nokia nappaa Sonyn ja Nintendon mobiilipelaajat?

Nokia uskoo saavansa houkuteltua Sonyn ja Nintendon käsikonsoleilla pelaavia asiakkaita puolelleen uusilla puhelimillaan. Nokian mukaan monet maineikkaat julkaisijat ja kehittäjät ovat sopineet tuottavansa pelejä N-sarjan puhelimille sekä S60-alustalle ja ensimmäisiä tuotoksia odotetaan julkaistavaksi ensi vuoden alussa.

Ainakin Nokian Brittein saarten peliosaston johtaja Martin O’Driscoll uskoo kuluttajien tekevän valinnan puhelimen, PSP:n ja NDS:n välillä.

- Haluanko pelikoneen rajoitetulla selainominaisuudella vai kännykän MP3-soittimella, kameralla ja peleillä? Uskoisin kuluttajien olevan valmiita uhraamaan ennemmin 450 euroa kaiken tarjoavaan puhelimeen, kuin 150 - 220 euroa pelkkään pelikoneeseen, pohdiskeli O’Driscoll.

Nokia sai juuri valmiiksi tutkimuksen, jonka mukaan keskimääräinen mobiilipelisessio kestää 28 minuuttia ja että 80 prosenttia mobiilipelaajista pelaa vähintään kerran viikossa. Tutkimuksen mukaan erilaiset yhteisöt lupaavat merkittävää kasvua myös mobiilipelaamiselle tulevaisuudessa.

Galleria: 

Kommentit

Paris Hilton + PSP = priceless

Eivät vain tajua, että kännykkä on pelivälineenä niin paska.

Hah. Hilton kerkesi jo aiemmin poseeraamaan DS:n kanssa :).

arttq: "Hah. Hilton kerkesi jo aiemmin poseeraamaan DS:n kanssa :)."

On siitä kuva myös GameBoy Micron kanssa, mutta sekin on napattu jossain julkkarikekkereissä.
PSP:n kanssa Paris on oikeasti "radalla". ;)

''- Haluanko pelikoneen rajoitetulla selainominaisuudella vai kännykän MP3-soittimella, kameralla ja peleillä? Uskoisin kuluttajien olevan valmiita uhraamaan ennemmin 450 euroa kaiken tarjoavaan puhelimeen, kuin 150 - 220 euroa pelkkään pelikoneeseen, pohdiskeli ODriscoll.''

No hän on väärässä.

Sittenhän Sonykin on väärässä :)
miksi maksaa 650 konsolista kun toisen saa halvemmalla?

Weldomite: Tässä taisi nyt olla kyse kannettavista konsoleista/kännyköistä, joten ei sekoiteta "isoja" konsoleita mukaan.

"kuin 150 - 220 euroa pelkkään pelikoneeseen"
Joku ei ole tutustunut PSP:n.

Kannattaisi jo noiden hörhöjenkin hyväksyä se tosiasia että kännykästä ei voi saada haastaajaa käsikonsoleille.

Mieluummin Nokia ku Microsoft, suomalainen voittaa aina.

Oi, maamme Suomi synnyinmaa, soi sana kultainen,
ei laaksoa ei kukkulaa, ei vettä rantaa rakkaampaa,
kuin kotimaa tää pohjoinen maa kallis isien...

hmm ostaisiko 450euron puhelimen jolla on huono pelata ja sitten kun se tärkeä puhelu tulee niin akku loppuu, vai 2eri konetta jotka oikeasti toimii siinä asiassa mihin ne on tarkoitettu..

tietenkin jos tulee joku Nokia E70 johon on täysnäppäimistön tilalle pistetty ristiohjain ja kunnon napit niin ehkä sitten:D tosin epäilen tämän tapahtuman.

joo on kännykäl kyl paska pelaa pelei paitsi pokerii ja sellast niin ku matopeli. kännykkä pelit on aina niin tylsii ja tilt.tv

Eipä ole ihme että PSP:llä menee miten menee kun tuota kuvaa katsoo. Kohderyhmä tavoitettu? XD

Nokia ei näytä oppivan virheistään.. :D

Vahva on Martinin usko, se pitää myöntää...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi