Nintendo aikoo palkita eurooppalaisia pelaajia tulevana perjantaina Professor Layton And The Miracle Maskin julkaisun yhteydessä.

Kehutun pelisarjan viidennen osan ensimmäiset 5000 rekisteröitynyttä Club Nintendo -jäsentä saavat lahjana nahkaisen Professor Layton -matkalaukkutagin. Kilpailun osallistumisaika alkaa julkaisupäivänä kello 10 Suomen aikaa, joten pelinsä ennen aikojaan saaneet eivät ole etulyöntiasemassa.

Professor Layton And The Miracle Mask julkaistaan Nintendo 3DS:lle 26.10.

Galleria: 

Kommentit

Hmmm... Vähän tuntuu Layton-sarja jo alkuperäisestä viehätyksestään huolimatta neljän pelin saatossa väsähtäneen ja toisaalta liekö Club Nintendo edelleenkään virallisesti Suomessa tuettu etuohjelma? Feikki-UK-tilillä kaiketi voi jotain digitaalista kikkailua harrastaa mutta miten lienee fyysisten hyvyyksien toimitusalttiuden kanssa?

Itse tässä vaihteeksi vedän läpi alkuperäistä trilogiaa. Se 4 osa missä oli eri asianajaja ei oikein itseä innostanut, vaikkakin pidin uudistuksista mitä peli toi mukanaan. Hahmosta siis en pitänyt. Sekä se Edgeworthin oma peli oli kyllä kovaa kamaa vaikkakin se oikeussali draama jäi siitä pois. Eiköhän tämä ostoon mene viimeistään siinä vaiheessa kun lähtee 30e ulkomailta. Hieman liian kovat hinnat mielestäni suomessa 3DS peleillä.

Professor Layton, ei Ace Attorney ;) Jälkimmäisten kinkkisiä oikeustapauksia kieltämättä ratkoisi vaikka millä mitalla ja viitososan julkistaminen on ollut heittämällä tämän vuoden parhaimpia peliuutisia mutta Laytonit tuntuvat jo vähän kangistuneen vanhoihin kaavoihinsa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi