Fallout 76:n beeta alkaa lokakuun 23. päivä Xbox Onella. Viikon päästä 30. päivänä myös PlayStation 4- ja PC-käyttäjät pääsevät mukaan leikkimään.

Bethesda ilmoitti kotisivuillaan, että testijakson aikana on tarkoitus koetella palvelimien kestävyyttä suuren rasituksen alla sekä korjata pahimmat bugit ennen julkaisua. Tämän vuoksi Länsi-Virginiaa pääsee tutkiskelemaan beetan aikana kerran päivässä, neljästä kahdeksaan tuntiin kestävien jaksojen aikana. Kannattaa siis seurata Fallout 76:n virallisia somekanavia tai keskustelufoorumeja — niiden kautta tietää parhaiten milloin saa tulla pelaamaan.

Kaikkien iloksi B.E.T.A:lle ei ole laitettu minkäänlaisia sometusrajoituksia. Pelaajat voivat striimata, julkaista kuvia, tehdä videoita ja höpötellä massiivirooliseikkailusta niin paljon kuin jaksavat.

Kokeiluun osallistuvat saavat käsiinsä Fallout-sarjan esiosan täydessä muodossaan. Bethesda.net -tunnus on kaikille pakkohankinta alustasta riippumatta, sillä pelaajien on rekisteröitävä beeta-avaimensa sen kautta. Fallout 76:n PC-versio on ainoastaan saatavilla studion oman digitaalisen latauspalvelun kautta, joten kannattaa etukäteen käydä asentamassa Bethesda.net launcher -ohjelmisto tästä linkistä (asennuspainike löytyy sivun pohjalta).

Studion tiedotteen mukaan kaikki testailun aikana tapahtunut edistyminen kantautuu viralliseen julkaisuun, kun rooliseikkailu ilmestyy kauppoihin 14. marraskuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi