God of War -fanien on aika vetää syvään henkeä ja kaivaa kalenterit esiin, sillä pelisarjan seuraava osa on saanut viimein virallisen julkaisupäivän.

Sony Santa Monica Studion Cory Barlog kertoo PlayStationin virallisessa blogissa God of Warin saapuvan 20. huhtikuuta. Samalla pelistä julkaistiin sen juoneen keskittyvä kolmeminuuttinen traileri ja paljastettiin erikoisversiot sisältöineen.

Kahdesta erikoisversiosta sisällöltään kattavin on keräilyversio, joka sisältää Kratos-patsaan, pelin teräskansissa, kangaskartan, kaksi pientä veistosta sekä peliaiheisen kuvan. Lisäksi mukaan on heitetty digitaalisena sisältönä Dark Horsen työstämä taidekirja sekä sarjakuva, dynaaminen teema ja vaihtoehtoinen ulkoasu suojakilpineen Kratosille. Keräilyversion ladattava sisältö julkaistaan digivallankumouksen nimeen vannovien iloksi myös Digital Deluxe Editionin muodossa.

Kattaukseltaan pienempi Limited Edition sisältää aiemmin mainitun taidekirjan fyysisen version ja pelin teräskansissa. Erikoisversion ostajat pääsevät myös lataamaan itselleen dynaamisen teeman ja uutta ulkoasua Kratosille.

Erikoisversioiden sisältöön voi tutustua tarkemmin alta löytyvän kuvagallerian kautta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi