Suosittu Fortnite-rymistely voi joutua keskelle oikeustaistelua, mikäli räppäri 2 Milly päättää nostaa haloon pelissä esiintyvästä tanssista.

Artisti kertoo harkitsevansa oikeustoimia Epic Gamesia vastaan, sillä hänen Milly Rock -tanssinsa on myynnissä Fortnitessa nimellä Swipe It. Pelissä käytettävät emotet saavat pelaajien hahmot esittämään tanssiliikkeitä vaikka keskellä tulitaistelua.

Mies antaa ymmärtää CBS News -sivuston artikkelin mukaan, että nimenomaan tanssikoreografian myyminen ei käy hänen pirtaansa. Swipe it -emote ei ole enää ostettavana, sillä se kuului pelin jo päättyneen viidennen kauden sisältöön, mutta kaikki jorausliikkeen ostaneet voivat kuitenkin käyttää sitä yhä edelleen.

2 Milly ei ole ensimmäinen artisti, joka ottaa kantaa Fortniten lainattuihin koreografioihin. Chicagolainen Chance the Rapper totesi kesällä Twitterissä, että Fornitessa pitäisi kuulla tansseihin kuuluvia kappaleita. Miehen Twitter-postauksen voit lukea alta. Jos upotus ei toimi, klikkaa tästä.

Milly Rockin popularisoinut 2 Milly on sittemmin yhtynyt Chancen ajatuksiin. Hänen mukaansa hän olisi saattanut hyväksyä asian, mikäli tanssi olisi pysynyt Milly Rock -nimisenä ja jos hänen samaa nimeä kantava kappaleensa olisi ollut kuultavana Fortnitessa.

Innokkaat internetin salapoliisit ovat tosin huomauttaneet, että 2 Milly kertoo tällä videolla (klik) oppineensa tanssin muilta, joten kyseessä ei ole hänen oma keksintönsä.

Mikäli Swipe It ei ole tuttu Fortnitesta, voit katsastaa sen ohesta.

Milly Rock -kappaleen tansseineen kaikkineen voit katsastaa alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi