One Piece: Pirates Warriors 2:n alkuvideolla toimintaa ja tissit

Viime vuonna ilmestynyt One Piece: Pirate Warriors myi maailmalla mukavasti, joten jatko-osa oli odotettavissa. Pirate Warriors 2:sta on nyt julkaistu alkuvideo, josta saa vinkkejä tarinatilan tapahtumista.

Unitarinaksi nimetty pelitila keskittyy tapahtumiin, jotka ensimmäisessä osassa sivuutettiin kuten Skypiean ja Thriller Barkin seikkailut. Videolla näkyy paljon myös sarjassa tapahtuneen aikahypyn jälkeisiä hahmoja, joten peli pureutuu myös aivan uusimpiin mangan tarinoihin.

One Piece: Pirate Warriors 2 ilmestyy Japanissa tässä kuussa, ja Euroopassa julkaisun on luvattu kesäksi. Videollakin näkyvä pähkähullu meno ja elämää suuremmat taistelut voi kokea sekä PlayStation 3:lla että PS Vitalla.

Galleria: 

Kommentit

Koska konsolifiniltä saataisiin vertailu pelien tissifysiikoista ? Mielestäni tällainen vertailu olisi erittäin tärkeä saada, sillä liian useasti tulee petyttyä peleissä huonosti mallinnettuihin tisseihin ja niiden vajavaisiin elehtelyihin. Uskoisin takanani seisovan laaja kirjo muitakin samasta aiheesta kiinnostuneita miehiä ja naisia.

^Kyllä, ehdottomasti samaa mieltä. Näin tärkeään tutkimukseen voisi vaikka valtion tukirahoja hakea.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi