Ensimmäisen Overwatch-pelin 6-vuotissyntymäpäivä on alle kuukauden päässä. Syntymäpäiviä tärkeämpi asia on jatko-osan beetavaiheen käynnistyminen, joka on saanut ihmiset ryntäämään joukolla Twitchiin ja saamaan maistiaisia tulevasta jatko-osasta.

Striimaajille jaetut koodit ovat olleet yksi merkittävä syy saapua Twitch-suoratoistopalveluun, kun tulevan Overwatch 2:n beetaa on saavuttu katsomaan sankoin joukoin. Testikoodeja on nimittäin mahdollista saada suoratoistajien lähetyksiä katsomalla. Niitä voi tosin käyttää vain omistamalla ensimmäisen Overwatchin. Toistaiseksi beetatestaaminen on mahdollista vain PC:llä.

Uutukaisen takana olevan Blizzardin mukaan beetalla on parhaimmillaan ollut peräti 1,5 miljoonaa samanaikaista katsojaa Twitchissä. Tämä ylittää jopa edeltäjän huippulukemat.

Julkaisuajankohdasta ei ole hiiskunut vielä mitään, mutta beetan ja katsojamäärän perusteella ihmisten odotukset ovat korkealla. Beetahetkiä paljon seuranneena tulevasta nimikkeestä voi jo nyt sanoa, että uudistukset ovat varsin onnistuneita. Pelin toimiva runko on edelleen olemassa ja pyörää ei ole lähdetty keksimään uudestaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi