Overwatch-tekijät inspiroituivat fanin ideoimasta hahmosta

Ensi tiistaina ilmestyvä Overwatch on saanut pelistä innostuneen fanin piirtämään Blizzardille oman hahmonsa, jolla tämä sai varsin odottamattoman vastaanoton niin yhtiöltä kuin pelaajiltakin.

Uusi sankari, Birst, on StarCraft II -pelaaja Shane Hickeyn nuoren tyttären kuvittama näkemys uudesta hahmosta, josta tämä halusi myös tietää mielipiteen vanhempansa Twitter-tilin kautta peliä kehittävältä Blizzardilta itseltään. Sen lisäksi, että yhtiöltä sateli kehuja pikku fanin piirustusta kohtaan, inspiroituivat pelitalon kuvittajat faniteoksesta niin paljon, että nämä ideoivat piirroksen pohjalta oman konseptitaiteellisen näkemyksensä uudesta hahmosta.

Täysin innolla uutta Birst-sankaria ei kuitenkaan parane odottaa, sillä hahmon varsinaisesta tuomisesta peliin ei ole vielä ehditty tekemään virallisia päätöksiä. Lisäksi, jos hahmoa ollaan todellakin tuomassa osaksi pelin hahmokaartia, vaatisi se tekijöiden suunnalta hahmokykyen kehittämistä sekä näiden sovittamista muiden pelihahmojen kanssa sopivaksi.

Koska Blizzardin on kuitenkin katsottu olevan todella innostunut fanin tekeleestä, on hahmosta vähintäänkin yhtä kiinnostunut fanikunta ehtinyt luoda hahmoa varten sille osoitetun Reddit-ketjun, jonka toivotaan avittavan muun muassa hahmon taustatarinan ja kykyjen suunnittelussa. Toivoa siis sopii, että pääsemme nauttimaan uudesta Birst-sankarista kenties jälkikäteen ilmestyvän hahmopäivityksen muodossa.

Overwatch julkaistaan 24. toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Kommentit

Huhuja on myös muista hahmoista, joihin on viitteitä löytynyt pelin pr-videoista. Tekijäthän ovat luvanneet uusia hahmoja, kenttiä ja pelimuotoja kun julkaisusta on selvitty. Sisältyvät pelin hintaan. Ehkä nästä saadaan lisätietoa jo viikolla?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi