Oletko aina halunnut pyörittää katolista kirkkoa Rooman piispana? Pope Simulator antaa siihen mahdollisuuden.

Indiestudio Majda Gamesin tuleva paavi-simulaattori on poliittis-strateginen pelikokemus, jossa kohtaat nykymaailman ongelmat kirkon päämiehen silmin. Pope Simulatorissa johdat koko katolista maailmaa suunnittelemalla strategisia toimia, jotka vaikuttavat ihmiskunnan kohtaloon. Simulaation julkaisijana toimii Ultimate Games S.A., joka tunnetaan Ultimate Fishing Simulator -kalastuspelistä.

Pope Simulatorissa tehtäväsi on taistella rauhan puolesta matkustellen ympäri maailmaa ja johtaen seremonioita Vatikaanissa. Kaikilla tekemilläsi valinnoilla on kriittinen vaikutus siihen, pelastuuko maailma ja ihmisyys. Jokainen päätös puuttua maailman kohtaloon kantaa myös karvasta hintaa: toimesi vahvistavat muiden uskoa, mutta heikentävät sinua itseäsi. Voimiesi loppuessa, voit rukoilla toipuaksesi tulevia haasteita varten. Mikä kohtalo maailmaa odottaa, kun paavina olet juuri sinä?

Pope Simulatorin julkaisupäivä on joskus lähitulevaisuudessa. Tarkista pelin virallinen Steam-sivu ja katso traileri alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi