Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Eilen julkaisija THQ Nordic kiusoitteli Twitter-tilillään kolmella tulevalla mysteerijulkaisulla, joista ensimmäinen on nyt paljastettu.

Kyseessä on ehostettu versio rakastetusta Paavo Pesusieni -lisenssipelistä, jonka uudeksi nimeksi tulee: Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Julkaisijan paljastuksen yhteydessä on annettu tietoon vain lyhyt julkistushärnäke, jonka voi katsastaa uutisen alta sekä lyhyt kuvaus nimikkeen sisällöstä, jossa kerrotaan pikaisesti mistä on kyse.

"Kulttiklassikko SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom tekee paluun hienompana kuin mitä ennen on nähty. Ohjaa Paavoa, Patrickia tai Sandya ja näytä pahalle Planktonille, että rikollisuus ei kannata", kertoo THQ Nordicin virallinen kuvaus. Animaatiomätke sisältää myös upouuden moninpelitilan.

Uudelleenkostutettua julkaisua ei tosin tuoda E3-messuille, joten voimme odottaa rauhallisin mielin julkaisusta lisätietoja kun niistä ollaan valmiita tiedottamaan.

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated on kehityksessä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille sekä PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi