Pac-Man syö tiensä Nintendon latauspalveluihin

Tällä viikolla Nintendon latauspalveluissa syödään ja juostaan ympäri sokkeloita, taistellaan hirviöitä vastaan sekä hoidetaan emuja ja ajetaan kilpaa.

Pelaajille tuttu keltainen pallo palaa sokkeloon kummitusten jahdattavaksi, kun klassinen Pac-Man löytää tiensä 3DS-konsolille. Virtual Consoleen ilmestyvä peli on Game Boylta tuttu versio, joka julkaistiin jo 1990-luvun alussa.

DSiWare täydentyy kolmella nimikkeellä, joista My Australian Farm -nimike tarjoaa farminhoitoa. Pelin aluksi maatilalla on vain tyhjä vainio, hieman rahaa ja yksi ainoa emu. Näillä eväillä on tarkoitus nousta agraarimaailman huipulle Australiassa. Pelin traileri löytyy Youtubesta.

Kannettavaa toiminta-RPG:tä tarjoilee The Lost Town: The Dust, jonka tarina kertoo hirviöiden valloittamasta kylästä. Pelaajan tarkoituksena on ottaa ohjat Chilia-nimisestä hahmosta ja yrittää parhaansa mukaan pelastaa kyläläisiä seitsemän päivän ja seitsemän yön ajan. Esimakua tuotoksesta saa tästä linkistä, joka ohjaa pelin traileriin.

Pac-Manin lisäksi sokkeloita tarjoilee DSiWaren Go! Go! Kokopolo. Luvassa on 80 kentän verran juoksentelua ympäri erilaisten kenttiä vihollisia väistellen ja tarvittaessa myös kynsien. Videokuvaa mielenkiintoisen näköisestä pelistä löytyy tämän linkin takaa.

WiiWaren ainoa uutuus on Monocrome Racing. Ylhäältäpäin kuvatussa kilpa-ajonimikkeessä kaahataan ympäri erilaisia ratoja yhden tai kahden pelaajan voimin. Nimikkeen pelikuvaa saa nähtäväkseen tästä klikkaamalla.

Ohessa viikon uutuudet hintoineen.

3DS Virtual Console
Pac-Man (4€)

DSiWare
My Australian Farm (2€)
The Lost Town: The Dust (5€)
Go! Go! Kokopolo (8€)

WiiWare
Monochrome Racing (500 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi