Parikymmentä minuuttia Dead Space 3:a esitteillä

PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saapuvasta Dead Space 3:sta on päästetty irti uusi video, joka esittelee lumista pelikuvaa tuottaja Steve Papoutsisin kommentoinnilla varustettuna.

Parikymmenminuuttinen videonpätkä valottaa Tau Volantis -planeetan arktisia ympäristöjä, johon pelaajan ohjastama Isaac ja hänen toverinsa Carver tekevät pakkolaskun.

Spoilereita pelkäämättömät voivat klikata voivat ohjata itsensä videoon tätä linkkiä (klik) klikkaamalla. Jo aiemmin E3-messuja varten julkaistu traileri on ihmeteltävissä KonsoliFIN Median puolella tämän linkin kautta.

Co-op-pelitilan sisältävä tuotos ilmestyy PS3:lle, X360:lle ja PC:lle nykytietojen mukaan helmikuussa 2013.

Galleria: 

Kommentit

Eeppistä! Juuri tulikin ostettua PSN storesta ensimmäinen osa kun halvalla sai, sen jälkeen voisi sen toisen osan mennä uudelleen läpi. Kummankin alunperin PCllä pelasin mutta on se mukavampi pelata kun on kotiteatteri laitteissa kiinni ja iso tv. Niille jotka meinaa asiasta sanoa että no mikset pelaa sen tvn ääressä PCllä niin siksi koska se ei todellakaan ole sama!

Lost Planet?

Ei vaan, ihan hyvältä näyttää. Mahtanee silti olla vähän erilainen kokemus, kun meinaa olla vähän Extreme Conditiot. Tekisi mieli puhua Suomea ja sanoa suoraan mitä tarkoitan, mutta kun ei tähän saa spoilereita ja jotain vois ruveta ketuttaan.

No rahat on valmiina.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi