Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Riot Gamesin PC-masiinoilta tuttu hittiräiskintä Valorant tekee tuloaan Xbox Series S|X:lle ja PlayStation 5:lle.

Summer Game Fest -tapahtuman yhteydessä julkistettu Xbox- ja PlayStation-versio räätälöidään vartavasten konsoleita silmälläpitäen – puhdas kilpailuhenkisyys pysyy kuitenkin edelleen toiminnan prioriteettina. Samasta syystä mukana ei ole myöskään alustojen välistä ristiinpeluuta, joskin pelinsisäinen eteneminen on sidottu kaikilla alustoilla toimivan Valorant-tilin taakse.

Riot Games on aikeissa päivittää PC- ja konsoliversioita jatkossa samaan tahtiin alustasta riippumatta. Siispä esimerkiksi uudet agentit, kartat sekä premium-sisällön ja live-palveluiden ominaisuudet saapuvat tarjolle samanaikaisesti.

"Kun suunnittelimme VALORANTin tuomista uusille alustoille, tiesimme, että meidän on kyettävä tarjoamaan sama tinkimätön ja kilpailullinen kokemus, jonka olemme tarjonneet PC-pelaajille jo vuosien ajan: tarkka, joukkuepohjainen tactical shooter", sanoo Riot Gamesin tuotantojohtaja Arnar Gylfason. "Olimme vakaasti sitä mieltä, että VALORANT- videopelin ytimen, kilpailullisen pelaamisen, pitää tuntua luonnolliselta myös ohjaimella. Jos emme olisi pystyneet pitämään tätä lupausta, olisimme olleet valmiita perääntymään. Toivomme, että olemme onnistuneet tavoitteessamme. Lopulta pelaajillamme on viimeinen sana asiaan".

Valorantia pääsee kokeilemaan konsoleilla jo 14. kesäkuuta käynnistyvän beetatestin muodossa. Siitä lisätietoja aiheelle pyhitetyllä verkkosivulla, täällä.

Kirjaudu kommentoidaksesi