PC-menestys Subnautica saapui Xbox Onelle

Steamin Early Access -palvelussa hyvän vastaanoton saanut selviytymisseikkailu Subnautica julkaistiin Xboxin Game Preview -palvelussa tänään 17.05.2016. Peliä huhuiltiin tulevaksi jo huhtikuun alkupuolella, mutta kehittäjät eivät kokekeneet sen olevan tuolloin julkaisukelpoinen.

Subnauticassa pelaaja tekee pakkolaskun vieraalle planeetalle, mikä vaikuttaisi koostuvan yhdestä suuresta merestä. Luvassa on paljon tutkimista, rakentamista sekä selviytymistä avoimessa maailmassa. Kuvista päätellen meri on täynnä mitä ihmeellisempiä otuksia, ja tietysti myös vaaroja. Kehittäjä Unknown Worlds toimii hyvin avoimesti projektinsa kanssa ja pelaajien toiveet sekä palautteet otetaan huomioon sisältöä suunnitellessa.

Subnautica on osa Xboxin Game Preview -ohjelmaa, jossa tuodaan esille vielä kehitteillä olevia pelejä. Pelaajilla on mahdollisuus testata tuotetta tunnin ajan ennen ostopäätöstä.

Kokeiluversion voi ladata Xbox Storesta. Täydellä versiolla on hintaa 19,99€. Xboxin lisäksi Subnautica on saatavana myös PC:lle.

Subnauticasta voit keskustella täällä.

Kirjaudu kommentoidaksesi