Suomalainen vuosittainen kilpailu etsii pelien tekemisen maailmanmestareita.

Game Development World Championship eli Pelikehityksen maailmanmestaruuskilpailut ovat vuosittainen tapahtuma, joka on tarkoitettu pelinkehittäjille, opiskelijoille ja kaikille pelien kehittämisestä kiinnostuneille.

Tämän vuoden kilpailu alkoi jo 1. tammikuuta 2020. Viimeinen päivä osallistua ja lähettää pelit on 31. joulukuuta 2020. Mukaan voi osallistua peleillä, joita ei ole julkaistu ennen vuotta 2020.

Maailmanmestaruuskisa ja siihen liittyvät tapahtumat järjestetään pääosin verkossa, mutta ammattilais- ja harrastelijasarjan finalistit pääsevät maksetulle matkalle Suomeen vierailemaan peliyrityksissä.

"Uskomme uusiin pelikehittäjiin ja haluamme antaa heille mahdollisuuden näyttää pelinsä suurelle yleisölle. Pelin kehittäjille tämä on helppo tilaisuus saada ylimääräistä näkyvyyttä itsellenne, auttaa motivoimaan itseänne ja mikä tärkeintä, se ei maksa penniäkään", todetaan Pelikehityksen maailmanmestaruuskilpailun kuvauksessa.

Joka viikko voi myös äänestää fanien suosikkia osoitteessa thegdwc.com. Tällä viikolla kotimaisena ehdokkaana on mukana Savonia-ammattikorkeakoulun Lääkemaisteri -lääkelaskupeli, joka on suunnattu kaikille hoitotyön opiskelijoille sekä lääkelaskuja kertaaville hoitotyön ammattilaisille.

Kirjaudu kommentoidaksesi