Kansainvälinen pelisivusto Siliconera julkaisi viime viikolla verkkosivustollaan arvion, joka on aiheuttanut sittemmin hupia ja hämmästystä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Vastikään pc:llä julkaistu God of War arvosteltiin taannoin Siliconeran verkkosivuilla Dani Maddox -nimisen kirjoittajan toimesta. Twitch-striimaaja ja YouTube-sisällöntuottaja PlayerEssence iski välittömästi silmänsä erityisesti "ruokaa ajatuksille" -osioon, jossa Maddox sanoi Kratoksen olevan "karhea ja etäinen isä, joka ei välttämättä tyydytä kaikkia pelistä pitäviä".

Arviota silmäillessä loppulausunto käy enemmän järkeen, mutta tämä ei siltikään ole estänyt värikästä keskustelua Twitterissä asian tiimoilta. Lisähuomiota teksti on saanut myös pelisivuston ulkoasusta, joka muistuttaa erehdyttävästi pitkäaikaista pelisivusto IGN:ää.

God of War julkaistiin alun perin PlayStation 4:lle vuonna 2018. Kosolti kehuja kerännyt teos julkaistiin viime viikolla pc:lle Steamissa ja Epic Games Storessa. KonsoliFINin arvion voi katsastaa täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi