Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Netflixin The Witcher -sarja ei lähde kaunistelemaan puolalaiskirjailija Andrzej Sapowskin luomaa brutaalia universumia.

Show'n peräsimessä oleva Lauren Hissrich kertoi Entertainment Weeklylle, että luvassa on lähdemateriaalille uskollista ja täten hyvinkin lapsilta kiellettyä materiaalia. Hissrich kertoo lapsensa nähdeen vilauksen sarjan raakamateriaalista, mikä säikäytti ainakin tämän pahanpäiväisesti. Seksiin ja väkivaltaan liittyvää kuvastoa ei ole mukana myöskään pelkästään shokkiarvon vuoksi, kertoo Hissrich.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon vielä, että Geralt ei jahtaa sarjassa yhtä ainokaista pääpahista, vaan kokonaisuus koostuu ilmeisesti aavistuksen pienemmistä tarinakokonaisuuksista. Suurproduktiosta saatiin vastikään uusi kuva, jossa Henry Cavillin tulkitsema Geralt patsastelee tyylikkäänä uskollisen Roach-ratsunsa selässä. Otoksen voi katsastaa uutisen lopusta.

The Witcher on tarkoitus tuoda Netflixiin joskus kuluvan vuoden loppupuolella. Tarkkaa päivämäärää ei ole toistaiseksi paljastettu.

Kirjaudu kommentoidaksesi