Perheet tähtäimeen: Xbox 360 Arcade

Xbox-tuoteperheeseen liittyy perjantaina 26. lokakuuta uusi myyntiversio, kun Microsoft tuo Suomeen huhutun Xbox 360 Arcade -paketin. Suositushinnaltaan 299 euron arvoisen paketin mukana toimitetaan viisi koko perheen peliä.

Pelit ovat digitaalisesta Live Arcade -pelikaupasta tutut Pac-Man Championship Edition, Boom Boom Rocket, Feeding Frenzy, Luxor 2 ja Uno.

Paketissa oleva konsoli sisältää HDMI-liitännän, ja oheisvarusteluun kuuluvat langaton ohjain sekä 256 megatavun muistikortti.

Microsoftin mukaan Xbox 360 Arcade on osa laajempaa suunnitelmaa, jonka tarkoitus on voittaa perheet Xboxin puolelle. Tavoitteessa epäonnistuminen voisi jättää Xbox 360:n alkuperäisen Xboxin tapaan kauas konsolikilvan kärjestä.

Tukea tavoitteelle antaa tänä jouluna pariinsataan kasvava perheläheisten pelien kirjasto, johon liittyvät pian esimerkiksi viimeisin Guitar Hero- ja Naruto-peli sekä Microsoftin Scene It? Lights, Camera, Action ja Viva Piñata: Party Animals.

Lisäksi THQ:n SpongeBob SquarePants Underpants Slam ja Activisionin Shrek-n-Roll ovat tulossa yksinoikeudella Live Arcadeen.

Ilmoitus Xbox 360 Arcadesta tuli vain päivä sen jälkeen, kun Microsoft esitteli uuden kahden pelin tarjouspaketin konsolin 20 gigatavun kiintolevyllä varustetusta versiosta.

Galleria: 

Kommentit

Sisältääkö tuo Arcade kovalevyä?

Mukana on vain 256 megatavun muistikortti.

Vaihtoehtoisesti voi ostaa suosiolla jonkun kovalevyllisistä paketeista sekä 10euron "arcade" tikun joita myydään leluosastoilla. Sillä voi vääntää pacmania erittäin edullisesti....

Mitä?!?! tuleeko Scene it? tänä jouluna jo suomeenkin!?!?!! Pakko ostaa.

Siis ei nyt oikein.... Eikös ms ole kaupannut boxia niinkuin ''gamereille''. Ei tule kilpailemaan wiin kanssa, ainakaan pitkään. Läheskaikkialla pidetään tätä suht. typeränä ratkaisuna.

"Pelaajia" on niin vähän, ettei konsoli pärjää alkuperäistä Xboxia paremmin, jos se ei saavuta suurta "sunnuntaipelureiden" yleisöä.

Tällä paketilla on hintansa puolesta jo pientä potentiaalia, mutta kohdeyleisömarkkinointi ja pelit (ala Singstar, Buzz, Guitar Hero) loppujen lopuksi ratkaisevat, kun konsoli ei voi kilpailla Wiin kanssa ohjauksessa.

Arcadea voisi ajatella myös Corena, johon on lisätty tallennusväline, langaton ohjain ja muutama peli, mutta hinta on säilytetty entisellään.

Tarkkaa tietoa Coren jatkosta ei minulla ole, mutta yritän ottaa siitä selvää.

Meikäläisen mielestä ihan ok pakkaus varsinkin hinnaltaan. Kun tuon löytänee ehkä jopa alle 270 euron (?) ja mukaan lähtee 5 arcade-peliä, langaton ohjain ja muistikortti, voisivat jopa playerit tuosta innostua Wiin ohella. Kunhan heille sopivia pelejä tulee myös markkinoille, ja niitähän on tulossa (kuten uutisessakin mainitaan)...

Katsotaan miten menee kaupaksi joulumyynneissä... :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi