Tiesitkö, että PlayStation tarjoaa perinteisten lahjakorttien lisäksi mahdollisuuden luoda myös personoituja lahjakortteja?

Kaikessa hiljaisuudessa julkaistulla sivustolla pystyy valitsemaan lahjakortillensa niin kuvan, ladattavan summan kuin myös oman personoidun viestin. Kuvat ovat kaikki PlayStation-teemaan sopivia ja eri tyylejä löytyy moneen lähtöön, niin jouluun kuin syntymäpäiville. Sivulta pääsee suoraan ostamaan PlayStation Store -lahjakortteja jälleenmyyjiltä, joita kirjoitushetkellä tarjoaa vain Gigantti. Ostopaikalla ei ole kuitenkaan merkitystä, vaan kaikkialta ostetut lahjakortit ajavat saman asian. Kun haluttu kuva on päätetty, valitaan kortille ladattava summa ja syötetään 12-numeroinen koodi, jonka jälkeen pääsee vielä kirjoittamaan haluamansa tervehdyksen lahjan saajalle.

Lopuksi jäljellä onkin enää lahjakortin lähettäminen. Se onnistuu helposti sivuston tarjoamilla valmiilla jakolinkeillä, mutta ahkerimmat voivat myös tulostaa lahjakortin ja taitella sen oikeaoppisesti annetuilla ohjeilla. Miten kätevää!

Kaikki ovat varmasti kerran jos toisenkin pähkäilleet, mitä sitä antaisi lahjaksi läheisilleen. Tässä onkin yksi helppo ja nopea tapa tehdä vaisusta numerokoodista hieman persoonallisempi ja näyttävämpi. Lahjakortteja pääsee taiteilemaan tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi