Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Konamin työstämän eFootballin eilinen julkaisu ei ole mennyt pelaajien palautteen perusteella oikein missään suhteessa putkeen.

Napinaa ovat aiheuttaneet käytännössä ilmaispelattavan julkaisun kaikki osa-alueet todella karusta teknisestä toteutuksta hahmoanimaatioihin ja pelillisiin toiminnallisuuksiin saakka. Sosiaalinen media mässäileekin estoitta pelin keskeneräisyydellä ja vastaan tulleilla bugeilla, mistä muutamia esimerkkejä uutisen lopun Twitter-upotuksissa. Pelaajien tyytymättömyys näkyy eritoten Steamissa, jossa eFootball on tällä hetkellä rankattu kaikkien aikojen huonoimmaksi peliksi.

Konami on ottanut juuri julkaistussa anteeksipyytelevässä lausunnossaan kantaa ankeaan tilanteeseen. Legendaarisen studion mukaan ongelmat ovat tiedossa, pelaajien ilmoittamat huomiot otetaan vakavasti ja tilannetta pyritään korjaamaan aktiivisesti parempaan suuntaan. Myös lisää sisältöä tuodaan tarjolle tasaiseen tahtiin, mikä oli toki alkuperäinen suunnitelmakin.

PES-manttelinperijäksi uumoiltu eFootball on saatavilla PC:lle, Xboxeille, PlayStationeille sekä iOS- ja Android-laitteille.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Studiot: 
Julkaisijat: