Nintendon latauspalveluihin pelmahtaa tälläkin viikolla uutta pelattavaa.

3DS-pelaajat saavat ladattavakseen nimikkeen, joka tottelee nimeä Picross E. Tuotoksessa ratkotaan japanilaisiksi ristikoiksi kutsuttuja sudokumaisia pulmia ruudun laidoilta löytyvien numerovihjeiden avustuksella. Jos pelimekaniikka ei ole ennestään tuttu, saa siitä paremman kuvan katsomalla siitä liikkuvaa kuvaa.

DSiWaren viikon ainoa uutuus sisältää krokotiileja, vuohia, kanoja ja moottoriveneen. Näistä aineksista kasattu Crazy Hunter pistää pelaajan ohjastamaan pikavenettä ja kasaamaan vuohia korkeiksi torneiksi. Erikoiselta kuulostavasta nimikkeestä saa paremman kuvan katsomalla sen trailerin, vaikkapa tämän linkin kautta. 

3DS:n rytmipeli Theatrhythm: Final Fantasy saa lisäsisältönä uutta musiikkia. Tällä viikolla tarjolle asetettavat viisut näyttävät seuraavanlaiselta:

  • Dark City Treno (FF9)
  • A Contest of Aeons (FF10)
  • The Final Battle (FF9)
  • The Extreme (FF8)

Wiin Virtual Console saa tällä viikolla omakseen SNK:n Real Bout Fatal Fury Special -mätkinnän. Neo Geolle aikoinaan julkaistu Fatal Fury -sarjan tuotos on 2D-tappelupeli, jossa turpasaunoja päästään jakamaan oikealle ja vasemmalle 19 hahmon voimin. Retromätkettä pääsee yksinpelin lisäksi pelaamaan toista pelaajaa vastaan.

Ohessa viikon tarjonta hintatietojensa saattelemana.

eShop
Picross E (5 €)
Theatrhythm: Final Fantasy -lisäkappeleet (1€ / kappale)

DSiWare
Crazy Hunter (500 pistettä)

Wii Virtual Console
Real Bout Fatal Fury Special (900 pistettä)

Galleria: 

Kommentit

Voisivat kyllä vähitellen julkaista Virtual Consoleen muitakin pelejä Neo Geolle kuin tappelua ja urheilua. Laitteelle oli kuitenkin pari hyvää shmuppiakin, kuten vaikkapa Pulstar ja sen jatko-osa Blazing Star (jälkimmäinen tosin taisi ilmestyä aikoinaan vain arcade-versiona). Meneekö nuo lukemattomat eri versiot samoista peleistä todellakin niin hyvin kaupaksi, että niihin kannattaa panostaa moisella innolla vai tulevatko nuo vain julkaisijoille halvemmaksi? Onhan tuolla VC:ssä toki jokunen eri genren peli laitteelle, mutta eniten taitaa olla näitä 2d-turpakäräjiä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi