Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN järjestää Pirates Of The Caribbean -kilpailun, josta sivuston käyttäjät voivat voittaa LEGO Pirates Of The Caribbean -pelin  eri versioita sekä Pirates of the Caribbean Trilogy -elokuva boxin.

Kilpailu toteutetan kyselylomakkeiden avulla. Vastaamaan pääsee täältä (Voit vastata vain kerran), ja kysymyksiin voi henkisesti valmistautua lukemalla ne etukäteen täältä muiden ohjeiden kera.

Kilpailuaika päättyy 13. kesäkuuta ja sitä odotellessa voi lukea vaikka FilmiFINin Pirates of the Caribbean: vierailla vesillä -arvostelun. Palautetta kilpailusta voi jättää joko tämän uutisen tai artikkelin kommentteihin. 

Galleria: 

Kommentit

Mukava, että löytyy näitä kilpailuita. Uusi systeemi myös rutkasti vanhaa parempi. Toivottavasti tässä pysytään.

Olisi vielä parempi, jos kysymyksiä ei kerrottaisi etukäteen ja vastatessa olisi jokin aikaraja. Kitkisi paljon tuota googlettelua, johon itekkin "sorrun" useimmiten ja oikeasti ihmiset jotka ovat lukeneet/ tietävät aiheesta olisivat askeleen edellä muita.

En nyt viitsi tuon ykkös kysymyksen osalta sanoa muuta, kuin että mielestäni kysymys ja vaihtoehdot eivät oikein sovi keskenään... Mutta toivonpahan ainakin, että vastasin niin kuin kysymyksen asettelija oli virheellisesti halunnut vastattavan.

wsu69: Tuo on kieltämättä totta. Aikarajaa noihin nyt ei saa (Ei ainakaan asetuksissa ole tullut vastaan) ja ilman aikarajaa tuo taitaa olla suht sama, ilmoitetaanko kysymykset ennen vai kyselyn yhteydessä.

Joka tapauksessa nyt vielä niin käyttäjät kuin ylläpitokin totuttelee uuteen systeemiin. Nyt on testissä toinen vastaava kysely systeemi.

-WaLuigi-: "En nyt viitsi tuon ykkös kysymyksen osalta sanoa muuta, kuin että mielestäni kysymys ja vaihtoehdot eivät oikein sovi keskenään... Mutta toivonpahan ainakin, että vastasin niin kuin kysymyksen asettelija oli virheellisesti halunnut vastattavan."

Kyllähän ne sopii ihan mainiosti. :)

Sen sijaan 3. kysymys oli epämääräinen, sillä sen vastaukseksi olisi kelvannut parhaiten "Ei löydy esittelyä mistään Lego-aiheisesta pelistä". Tai ainakaan tuolla Peliesittelyt-osiossa ei mitään näkynyt. Ainoa mitä löysin oli uutinen eräästä pelistä, mutta nähtävästi se sitten laskettiin oikeaksi vastaukseksi... kai? :D

EDIT: Typotus korjattu: "Ei löydy esittelyä mistään elokuvaan perustuvasta Lego-aiheisesta pelistä" ---> "Ei löydy esittelyä mistään Lego-aiheisesta pelistä"

Execta: Kysymys kuuluu: Minkä nimisestä Lego-pelistä Perheet-osiosta löytyy peliesittely?

Mutta palaamme näihin asioihin kilpailun päätyttyä ja jos joissakin kysymyksissä on tulkinnan varaa, otamme ne huomioon kun arvomme voittajaa mikäli kohdalle osuneen vastauksissa ei ole näiden osalta aivan oikeaa vastausta annettu.

@ XShava

Joo siis muotoilin tämän kohdan: "sen vastaukseksi olisi kelvannut parhaiten "Ei löydy esittelyä mistään elokuvaan perustuvasta Lego-aiheisesta pelistä"." omassa viestissäni hieman väärin. Ymmärsin kyllä kysymyksen. Eli tuo "elokuvaan perustuvasta" tuosta pois.

Ei sieltä löytynyt mistään Lego-pelistä esittelyä tai sitten siellä oli joku Lego-peli, jonka nimessä ei esiintynyt Legoa. :P Tai sitten oon vaan puusilmä.

Execta kyllä se siellä PS3 osiossa oli :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi